Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De ce Meghan Markle nu mai vrea să-și vadă tatăl

De ce Meghan Markle nu mai vrea să-și vadă tatăl

Într-un interviu acordat duminică pentru The Mail, Markle, care locuieşte în Mexic, a povestit cum i-a închis telefonul prinţului Harry în timpul unei convorbiri pe care au avut-o înainte de nuntă, după ce prinţul i-a cerut socoteală pentru pozele înscenate.

Rl online 0 comentarii

Thomas Markle a declarat pentru The Sun că, după declaraţiile pe care le-a făcut presei după nuntă, nu a mai vorbit cu fiica sa şi crede că va fi "respins pentru totdeauna" de familia regală. "Nu mă aştept să o văd sau să mai discut cu ea, asta-i situaţia", a spus tatăl ducesei, potrivit tabloidului britanic.

"Nu am avut cum s-o contactez. Numărul de telefon pe care am sunat-o nu mai funcţionează. Persoana de legătură cu familia regală nu răspunde niciodată şi n-am nicio adresă la care aş putea scrie", a spus acesta în fragmentele video difuzate de tabloidul britanic.

Acesta a mai spus că îi e dor de fiica sa şi că doreşte să fie implicat în viaţa ei. "Aş vrea ca relaţia mea cu Meghan să fie ca între tată şi fiică aşa cum a fost înainte", a spus el. "Aş vrea să lăsăm certurile deoparte şi să ne întâlnim. Mi-e foarte dor de tine. Mesajul meu pentru Harry este: Depăşeşte momentul, sunt noul tău socru".

Potrivit unei surse din Statele Unite citată de The Sun, Meghan vrea să mențină legătura cu tatăl ei, dar, dată fiind situația încinsă din prezent, ea consideră că e mai bine să stea la distanță pentru o perioadă: "Meghan îl iubește pe Thomas și vrea să păstreze o legătură de durată cu el, dar pentru moment simte că e nevoie de un pic de distanță. Vrea să stea deoparte o vreme."

Comentarii

loading...