Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De ce nu are Lolo Jones noroc în dragoste

De ce nu are Lolo Jones noroc în dragoste

Rl online 0 comentarii

Fostă campioană mondială la 100 de metri garduri, Lolo Jones a mărturisit că a avut mari probleme în viaţa personală după ce a declarat public că vrea să-şi păstreze virginitatea până la căsătorie.

În vârstă de 37 de ani, Lolo Jones a reuşit să câştige aurul la 100 de metri garduri şi a participat la Jocurile Olimpice din 2008 şi 2012. În viața privată, însă, nu a avut același succes. Totul a pornit de la o declaraţie pe care a făcut-o în 2012. Atunci, fiind necăsătorită, sportiva a spus că-şi păstrează virginitatea până când îşi găseşte un soţ.

Interesant este că Lolo are același status marital şi acum. Blonda susţine că acea afirmaţie i-a adus numai probleme, deoarece bărbaţii au început să o ocolească: „A fost o greşeală. Mi-a omorât după aia orice întâlnire. N-am mai avut nicio şansă. Măcar înainte aveam o şansă”, s-a plâns Lolo Jones.

Motivul pentru care Lolo Jones a ales să rămână virgină până la căsătorie ţine de credinţa sa creştină: „Nu ştiu de ce Dumnezeu nu mi-a dat un soţ. Un alt motiv pentru care probabil sunt singură este că nu am făcut niciodată sex şi băieţii nu vor să aştepte după fete”, a declarat fosta sportivă.

Comentarii

loading...