Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

De ce nu e bine să faci dușuri fierbinți

De ce nu e bine să faci dușuri fierbinți

Cele mai multe persoane aleg să facă duș cu apă fierbinte. Așa cum se spune din bătrâni ”du-te și fă o baie fierbinte”. Ceea ce mulți nu știu este că acest obicei poate dăuna semnificativ sănătății.

Rl online 0 comentarii

Poți dezvolta anumite afecțiuni cardiovasculare

Conform studiilor, persoanele care fac duș cu apă fierbinte, mai ales în timpul verii, riscă să dezvolte anumite afecțiuni cardiovasculare.

Din acest motiv este bine ca apa să aibă o temparatură potrivită, astfel încât să se evite astfel de situații.

Vei avea pielea mai uscată

Din cauza temperaturii ridicate a apei, umiditatea pielii va scădea. Din acest motiv se va usca, iar în timp va deveni crăpată.

Afectează tensiunea arterială

În urma unui duș fierbinte poate să apară vasodilatația. Astfel, inima trebuie să depună un efort suplimentar pentru a putea pompa sângele. Din acest motiv este bine ca persoanele care au probleme cardiace să evite dușurile cu apă fierbinte.

De asemenea, în timpul sarcinii, băile fierbinți nu sunt recomandate.

Temperatura apei este esențială pentru săntătatea ta și din acest motiv este bine să fie potrivită în functie de sensibilitatea ta, dar si de anotimp, în acest fel, baia îți va oferi doar beneficii.

Comentarii

loading...