10.6 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleDe ce poartă femeile pantofi cu toc? – Am tocuri, sunt mai...

De ce poartă femeile pantofi cu toc? – Am tocuri, sunt mai elegantă!

Pantofii cu toc înalt creează iluzia de siluetă mai suplă, mai înaltă și sporesc puterea de seducție. Orice femeie care poartă pantofi cu toc înalt va părea mai încrezătoare, va oferi imaginea unei femei libere care își asumă pe deplin senzualitatea. Femeile își doresc să impresioneze, să fie admirate, să fie mereu frumoase. Pantofii le ajută să-și creeze imaginea de femeie modernă, care își poate arăta feminitatea și în acest mod, prin stil sau aspectul vestimentar.

Am tocuri, sunt mai elegantă! Asta gândesc femeile care s-au obișnuit să poarte tocuri toată ziua, indiferent că uneori nu se simt tocmai confortabil. Sunt femei care poartă tocuri și atunci când conduc mașina, ele vor să fie în orice moment cât mai atractive. Tocurile le ajută să fie mai suple și să aibă picioarele mai lungi, le pun glezna în evidență și au senzația că sunt mai sexy. Acest lucru este adevărat, studiile specialiștilor arată că femeile care poartă tocuri înalte sunt mai atractive și mai sexy decât femeile care nu suportă tocurile pentru că vor să se simtă confortabil.

În ceea ce privește tocurile înalte, orice femeie este de acord cu faptul că nu este comod să mergi pe tocuri. Și totuși, ele vor să fie mai feminine, mai suple, mai grațioase. Femeile poartă tocuri înalte pentru a avea picioarele mai lungi și o ținută mai elegantă.

Unele femei sunt dependente de pantofii cu toc înalt, altele preferă să poarte astfel de încălțăminte doar la ocazii speciale. Tocurile pot fi o tortură pentru unele femei, mai ales dacă nu sunt obișnuite să meargă frecvent pe ele. Deseori, chiar și o simplă plimbare de o oră în pantofi cu toc înalt poate cauza inflamații, umflarea gleznelor și dureri de picioare.  Uneori există și riscul de a te dezechilibra sau chiar de a cădea din neatenție din cauza trotuarelor care au găuri și crăpături ce deranjează în timpul mersului. O pereche de pantofi cu toc este ideală pentru o plimbare romantică, atât timp cât plimbarea nu durează prea mult și nu se încheie cu dureri de picioare. Și străzile pietruite sunt parcurse cu dificultate de femeile care vor să poarte pantofi cu toc înalt.   

Stiletto nu are moarte!
 

Femeile adoră să fie elegante și de aceea aleg să poarte sandale cu platformă extrem de înaltă și toc de 12 cm sau pantofi stiletto cu toc înalt, subțire, numiți și pantofi cu toc cui. Pantofii stiletto creează senzația de picior lung și subțire, de ținută feminină și senzuală.

Stiletto înseamnă în limba italiană stilet sau pumnal. Tocul acestor pantofi trebuie să fie confecționat dintr-un aliaj solid sau o tijă metalică. Contează și forma și înălțimea tocului la pantofii stiletto. Nu orice pantofi cu toc se pot numi stiletto, chiar dacă sunt foarte eleganți.

La fel de apreciați sunt și pantofii statement, ale căror colecții nu par să se demodeze niciodată. Gucci, Jimmy Choo, Salvatore Feragamo, Dolce & Gabbana, Saint Laurent și Balenciaga ne-au obișnuit cu astfel de exemplare atemporale.

În ziua de azi, femeia modernă vrea să fie frumoasă și ia în serios moda. Ea poate fi văzută chiar și la cumpărături îmbrăcată elegant și purtând pantofi cu toc înalt. Cu siguranță ea vrea să fie înaltă, feminină și grațioasă.

Specialiștii spun despre femei că nu trebuie să poarte tocuri în fiecare zi, ci doar de câteva ori pe săptămână pentru a-și proteja picioarele. Avantajul oferit de pantofii cu toc este că le îmbunătățește poziția și mersul, au un aspect care atrage și fascinează. Cu siguranță mersul pe tocuri trebuie învățat pentru că pantofii cu toc reprezintă un accesoriu care trebuie purtat cu grație. O femeie care știe să meargă pe tocuri este mai frumoasă.

În ceea ce privește confortul, acești pantofi nu trebuie purtați toată ziua pentru că pot avea un efect rău din punct de vedere fiziologic asupra picioarelor.

Pantofii sunt un accesoriu care are o importanță foarte mare. Uneori poate dicta chiar alegerea hainelor vestimentare. Când se alege un astfel de accesoriu trebuie să se țină cont de calitate, design și confort. O femeie care vrea să fie mai rapidă și energică trebuie să pună pe primul plan confortul. În general pantofii de brand îndeplinesc toate caracteristicile de care spuneam mai sus, sunt pe placul tuturor clienților.

Fără îndoială că efectul creat de tocurile înalte este unul pozitiv, ele atrag privirile oamenilor. Contează însă și aspectul pantofilor, să nu fie unul dizgrațios (ca al unor pantofi masivi). În ceea ce privește feminitatea, o femeie poate fi mai feminină dacă își dorește asta cu adevărat, cu sau fără pantofi cu toc înalt.

Cele mai citite

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă