4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleDe ce sa alegi bijuterii personalizate?

De ce sa alegi bijuterii personalizate?

Bijuteriile personalizate sunt populare de secole. Pandantive personalizate cu nume, bijuterii cu membri familiei si alte piese gravate cu diverse texte sau create cu modele simbolice sunt si in prezent cautate si achizitionate.

Alegerea bijuteriilor personalizate

Indiferent daca doriti sa va proiectati propriul pandantiv al colierului sau daca va doriti o bratara personalizata cu o amintire speciala pentru cineva drag, exista anumite aspecte de luat in considerare atunci cand alegeti piesele personalizate.

Relatia ta

In trecut, o bijuterie personalizata era creata la comanda pentru jumatatea ta, dar astazi lucrurile sunt cu mult mai diferite! Sotii si partenerii, bunicii, copiii si nepotii sunt doar cateva dintre persoanele care ar putea aprecia bijuteriile personalizate din aur sau din argint. Cei mai buni prieteni, domnisoare de onoare si chiar matusi, unchi si veri ar putea de asemenea, sa se bucure de un astfel de cadou.

Desigur, un rasfat pentru voi insiva nu trebuie trecut cu vederea. Va puteti personaliza propriul colier cu numele sau puteti crea o bijuterie care sa aibe inscriptionata o data semnificativa, un mesaj sau un singur cuvant semnificativ. Toate acestea fac parte din frumusetea bijuteriilor personalizate. O metoda perfecta pentru a celebra orice relatie si de a crea o noua amitire ce va fi pretuita mereu.

 

 Lantisoare personalizate Argint 925 gravate cu nume si cristale

 

Ocazia

Cand va ganditi la bijuterii care marcheaza o ocazie, ce va vine in minte? Inelele de nunta si de logodna sunt bineinteles populare, dar puteti utiliza bijuterii personalizate pentru a marca orice eveniment important. Aniversarile, zilele de nastere, botezul, vacantele si absolvirile sunt doar cateva. Indiferent de ocazie, inelele, colierele, bratarile si cerceii personalizati va permit sa aratati cat de mult va pasa si vor deveni o bijuterie ce va incapsula fericitul eveniment.

 

 Set cadou Botez: Lantisor, bratara si banut marturie

 

Birthstones/Pietrele lunii de nastere

Pietrele de nastere adauga o nota foarte speciala aproape oricarui design de bijuterii personalizate. Puteti onora mama sau bunica dvs printr-un inel colorat cu ajutorul stralucitoarelor cristale Swarovski, existand cate o culoare de cristal pentru fiecare luna a anului. 

Daca sunteti mama, puteti alege sa gravati pe bijuterie numele copiilor, iar langa se pot atasa pentru fiecare in parte Birthstones.

Pietrele de nastere pot fi adaugate la fiecare bijuterie ce contine nume sau initiale gravate si astfel acestea vor prinde viata prin intermediul unor mici sclipiri superbe.

  

Bijuterii personalizate cu Bithstones – cristale Swarovski

 

Modele populare

Cand vine vorba de alegerea bijuteriilor personalizate, fie ele cu nume, cu initiale sau cu diverse modele si mesaje gravate, puteti gasi multa inspiratie in carti, reviste si online. In ziua de azi exista optiunea sa fie create o piesa inspirata din orice domeniu sau simbol semnificativ. Cateva idei de bijuterii personalizate includ:

•                    Inele, bratari si coliere cu nume

•                    Bratari de prietenie

•                    Pandantive ce pot reprezenta o pasiune

•                    Lantisoare si bratari cu membrii familiei si cu numele lor gravate

•                    Bijuterii cu animalul dvs. de companie

•                    Bijuterii cu un citat scurt sau un mesaj semnificativ gravat

•                    Bijuterii cu amprente

•                    Bijuterii cu unde vocale

•                    Bijuterii GPS inscrise cu latitudinea si longitudinea unui loc special sau a unui loc unde s-a intamplat ceva semnificativ

 

 Lantisoare personalizate cu membri familiei – material Argint 925

 

Toate aceste modele pot fi personalizate pentru a se potrivi gustului purtatorului. De exemplu, alegeti un metal care sa le completeze tonul pielii si luati in considerare daca le-ar placea un design contemporan sau unul care arata un pic de moda veche – vintage. Adaugati pietre de nastere pentru o nota extra-speciala.

Atat barbatii, cat si femeile pot purta bijuterii personalizate. Bratarile personalizate sunt populare pentru ambele sexe, la fel si colierele si inelele. Modelele pentru barbati tind sa fie destul de indraznete sau sa aiba un stil influentat military, dar si un stil elegant sau casual, oferit de o bratara cu o placuta gravata prinsa de o banda de piele ce se potriveste a fi purtata impreuna cu ceasul.

  

Bratari personalizate din Argint 925 pentru El: sotul, tatal sau prietenul perfect

 

De unde sa cumparati bijuterii personalizate?

Pentru achizitionarea bijuteriilor personalizate puteti apela la bijutierul local pentru un design special, dar exista si site-uri online care va ofera o gama larga de bratari, inele, cercei sau lantisoare personalizate. Un exemplu este si pagina Chic Bijoux, unde veti gasi ceea ce cautati, iar daca nu, idea voastra unica poate prinde viata si poate fi inserata intr-o piesa personalizata.

Asigurati-va ca cititi recenziile in timp ce decideti unde sa faceti cumparaturile si aruncati o privire la toate optiunile dvs. Oricare ar fi bugetul acordati putin timp deciziei pentru a face o selectie ce va aduce un rezultat favorabil.

Indiferent daca alegeti o bijuterii pentru dvs. sau pentru altcineva, veti aprecia unicitatea, versatilitatea si semnificatia ei deosebita!

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...
Ultima oră
Pe aceeași temă