10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleDe ce sa alegi Eastlines pentru expedierea coletelor internationale?

De ce sa alegi Eastlines pentru expedierea coletelor internationale?

Fie ca e vorba despre locurile de munca mai bine platite, o educatie exemplara sau pur si simplu un trai de viata mult mai bun fata de cel din Romania, din ce in ce mai multi oameni isi doresc sa plece in strainatate odata cu trecerea anilor. Ei bine, majoritatea persoanelor care au plecat si s-au stabilit in strainatate aleg sa trimita un colet celor dragi din cand in cand.

Acestia opteaza pentru tot felul de metode in ceea ce priveste transportul, fie ca e vorba de serviciile postale, curierii ambulanti sau autobuzele care circula spre Romania, niciuna dintre aceste metode nu garanteaza livrarea in siguranta si expedierea in timp util a coletelor.

Exista servicii de curierat care se ocupa in mod special de expedierea coletelor in strainatate cum ar fi transportul coletelor Romania-Anglia sau companii care fac expedieri in intreaga lume.

Daca esti una dintre persoanele ce trimit regulat colete catre cei dragi, ar trebui sa aflii care sunt beneficiile de care te poti bucura apeland la serviciile de curierat oferite de Eastlines! 

1. Bucura-te de serviciile door to door. Acest lucru te va scuti de drumurile pana la oficiul postal, statia de micorubz sau de intalnirile cu soferii dubiosi pe care ii cunosti din auzite. Asadar, nu e nevoie sa te mai deplasezi ca sa iti vezi coletul ajungand in mainile curierului, pentru ca Eastlines va veni pana la usa ta pentru a prelua comanda.

In ceea ce priveste destinatia finala a coletului, cei dragi vor primi pachetul de la tine chiar in fata usii lor. 

2. Siguranta este pe primul loc!

Daca pana acum obsinuiai sa trimiti un colet prin autobuzele care merg spre Romania, cu siguranta nu ai primit o chitanta sau factura. Ei bine, folosind serviciile de curierat oferite de Eastlines vei primi intotdeauna o factura care sa ateste tranzactia pe care ai facut-o in urma expedierii.

Astfel, nu va trebui sa iti mai fie teama ca produsele pe care le expediezi ar putea ajunge deteriorate la destinatie sau chiar sa nu mai ajunga deloc. Prin faptul ca ti-a fost inmanata o factura, poti fii sigur ca cineva isi asuma rapsunderea pentru coletele tale!  

3. Prețurile lor iti vor face cu ochiul. Daca intri pe pagina lor web vei gasi optiunea de a calcula o cotatie de pret inainte de a lansa comanda dorita. Uite un exemplu: un colet de 9 kg, avand dimensiunile de 90 x 80 x 30 cm va cere un pret de expediere in jur de 20 de lire cu tot cu TVA. Mai mult, gasesti aici diferite metode de expediere, asta daca vrei sa alegi transportul aerian in favoarea celui clasic.

Vrei sa iei legatura cu cei de la Eastlines? Pentru orice fel de intrebari si informatii de care ai nevoie acceseaza www.eastlines.ro si fa un click pe contact. Gasesti aici numarul lor de telefon si o adresa de e-mail pe care o poti folosi ori de cate ori ai o nelamurire!

 

Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă