13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleDe ce tot mai multi romani iau in considerarea achizitionarea unei masini...

De ce tot mai multi romani iau in considerarea achizitionarea unei masini de spalat vase?

In plus, o masina de spalat vase performanta care sa fie integrate in orice tip de spatiu vizat este esentiala pentru modernizarea bucatariei.

Pana nu demult, aceste masini spalat vase erau mai degraba un echipament electrocasnic prezent doar in bucatariile restaurantelor, acolo unde exista un flux mare de utilizare a veselei, iar temperaturile ridicate la care se efectueaza spalarea sunt potrivite conditiilor de sterilizare impuse de functionarea optima a acestor localuri.

Principalele motive care sporesc interesul pentru achizitionarea de masini spalat vase

Pentru omul modern, facilitarea si minimizarea timpului alocat activitatilor casnice au devenit unele dintre considerentele in functie de care isi utilizeaza bucataria, alegand sa achizitioneze si o masina de spalat vase, alaturi de alte electrocasnice utile in acest spatiu.

·       Utilizarea unei masini de spalat vase salveaza timp

Timpul petrecut pentru incarcarea si descarcarea vaselor din masina de spalat este categoric redus comparativ cu spalarea individuala a fiecarui vas murdar.

·       Economisirea apei

Desi multe persoane inca au impresia ca spalarea manuala a vaselor inseamna economia apei, studiile de specialitate demonstreaza faptul ca masinile de spalat reduc consumul de apa cu peste 50%.

·       Sterilizarea si eliminarea bacteriilor

Spalarea automata a vaselor garanteaza curatarea rapida, eficienta si mai ales dezinfectarea si sterilizarea vaselor spalate.

Pentru ca acest lucru sa fie posibil, apa trebuie sa aiba o temperatura ridicata (aproximativ 60°C). In cazul spalarii manuale, apa ajunge la 27°C, in timp ce masina incalzeste pana la 75°C, astfel incat vasele vor fi curatate si sterilizate in acelasi timp.

·       Protejarea pieli

Spalarea manuala zilnica a vaselor si ustensilelor de bucatarie, apa dura si solutiile de curatare afecteaza pielea, lasand-o deseori aspra si uscata. Astfel, confortul nu se rezuma doar la timpul redus petrecut in bucatarie pentru spalarea vaselor murdare, ci si la protectia pielii mainilor.

Bricomix.ro – recomandari utile pentru selectarea masinii potrivite spatiului disponibile din bucatarie

In zilele noastre, gama de masini de spalat vase este variata, iar modelele fabricate au design-uri diferite fata de primele electrocasnice de acest tip.

·       Efectuati masuratorile spatiului de amplasare de care dispuneti pentru a selecta un model cu functiile si dimensiunile potrivite;

·       Verificati functiile pe care le ofera masinile de spalat vase comercializate de diferitele companii: cumparaturile online va permit analiza detaliata a fiecarei masini prezentate, atunci cand dispuneti de timp liber;

·       Consumul masinii: orice produs electrocasnic are notata clasa de consum, pentru reducerea consumului de energie electrica si apa, masinile de spalat vase actuale fiind prevazute cu program de spalat eco.

·       Decideti daca doriti unul dintre modelele de masini spalat vase incorporabile: pentru maximizarea utilizarii spatiului bucatariei alege electronice de mici si mari dimensiuni care au posibilitatea de a fi incorporate.

Producatorii de mobila sunt la curent cu aceste detalii, iar piesele de mobilier create pentru bucatarie au dimensiunile standard pentru a putea fi incorporate masini de spalat vase sau haine.

Prin intermediul magazinului online Bricomix.ro puteti achizitiona electrocasnice, electronice, accesorii si echipamente foto si IT, sanitare, climatizare in conditii de maxima siguranta la platile online efectuate.

Date de contact

·       Telefon: 0732 610 473

·       E-mail: office@bricomix.ro

·       Adresa: B-dul Eroilor, Nr.81, Jud.Ilfov (Bricomix Voluntari)

 

 

Cele mai citite

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Zeci de angajați ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor fi disponibilizați de luni

Circa 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni,...
Ultima oră
Pe aceeași temă