6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleDelia, primul artist din România care lansează o piesă via NFT

Delia, primul artist din România care lansează o piesă via NFT

Piesa a fost compusă de Delia și produsă de Alex Cotoi și marchează fascinația artistei pentru spațiu, Univers, transpusă în iubire și sentimentele intense pentru persoana dragă.

‘Racheta’ este primul videoclip animat al Deliei, realizat de Andrei Tudor Popa (regizor) – Uncharted Light Studios pe baza scenariului trasat de artistă și al desenelor sale, desenul și pictura fiind pasiuni pe care le dezvoltă.

Delia este primul artist din România care a lansat o piesă via NFT, respectiv ‘Racheta’ în ediție limitată de 100 de unități și o ediție Ultra Luxury care include și versiunea acustică a piesei, meet and greet cu Delia, 3 desene în creion făcute de ea, colecție de fotografii și autocolante, casetă audio și walkman personalizat.

Delia a lansat anul acesta piesa ‘În Rai’, cu NANE, a doua colaborare cu acesta după hitul ‘Cum era’. 

Delia este unul dintre artiștii care își compune piesele și se implică în procesul creativ, ‘Cine m-a făcut om mare’, ‘Aruncă-mă’, ‘Rămâi cu bine’, ‘Despablito’, ‘În Rai’, ‘Cum era’, ‘Să-mi cânți’, ‘1234’, ‘Acadele’ sunt doar câteva dintre hiturile care bucură publicul și au cucerit topurile radio și TV.

‘Racheta’ este al doilea single lansat de Delia cu Roka Records, după ‘În Rai’.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă