8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăLifestyleDelia și Loredana Groza apariție incendiară la TV! Vedetele n-au avut nicio...

Delia și Loredana Groza apariție incendiară la TV! Vedetele n-au avut nicio jenă în fața camerelor

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor aștepta cu sufletul la gură decernarea premiilor pentru categorii precum ”Cea mai spectaculoasă jurizare”, ”Cele mai bune maniere”, ”Cel mai longeviv prezentator”, ”Cea mai rapidă ascensiune” sau ”Cea mai bună reacție”.

Printre cei care vor decerna premiile celor trei jurați se vor număra Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu. Iar ediția specială le va aduce celor trei jurați, dar și celor de acasă, o revendere cu foștii câștigători iUmor din cele nouă sezoane de până acum, dar și cu unii dintre cei mai talentați concurenți de până acum.  Andrei Ungureanu, Mukinka, Doina Teodoru, Maria Popovici, Ana Maria Calița sau Irene Boclincă vor reveni, nu fără emoții, pe scena iUmor în cel de-al zecelea sezon. 

Ce premii vor primi jurații și prezentatorii, ce momente speciale au pregătit invitații, dar și ce moment neașteptat vor împărtăși Loredana și Delia, cei de acasă pot afla în această seară, de la 20.30, la Antena 1, într-o ediție aniversară iUmor, sezonul 10. 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă