18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleDemi Lovato a făcut prima sa declaraţie după ce a fost spitalizată

Demi Lovato a făcut prima sa declaraţie după ce a fost spitalizată

Lovato a fost dusă de urgenţă la un spital din Los Angeles pe 24 iulie în urma unei presupuse supradoze de heroină.

Duminică, vedeta în vârstă de 25 de ani a postat pe contul său de Instagram un mesaj de mulţumire adresat familiei şi medicilor.

“Fără ei nu aş mai fi fost aici scriind această scrisoare pentru voi toţi”, a mărturisit artista.

“Acum am nevoie de timp pentru a mă vindeca şi a mă concentra (…) pe drumul spre recuperare. Dragostea pe care mi-aţi arătat-o cu toţii nu va fi niciodată uitată. (…)Voi continua să lupt. Demi.”, a scris ea.

Numeroşi colegi de breaslă şi personalităţi, printre care interepreţii Bruno Mars şi Adam Lambert, au reacţionat în urma incidentului de luna trecută postând mesaje de susţinere.

“Îmi place @DDLovato atât de mult. Mi se frânge inima că are de trecut prin asta”, a scris pe Twitter gazda TV Ellen DeGeneres transmiţând totodată artistei şi familiei sale toată dragostea ei.

În trecut, Lovato a fost una dintre personalităţile care au vorbit deschis despre dependenţa lor de droguri şi despre problemele psihologice. Ea a fost tratată pentru probleme de alimentaţie şi a dezvăluit că suferă de tulburare bipolară.

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...
Ultima oră
Pe aceeași temă