7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăLifestyleDemi Moore a dezvăluit că a fost violată când avea 15 ani

Demi Moore a dezvăluit că a fost violată când avea 15 ani

Incidentul a avut loc în casa ei, după cum a povestit. Moore a spus că a fost violată de un bărbat care a susţinut că i-a plătit mamei ei 500 de dolari.

Actriţa în vârstă de 56 de ani a povestit că a ajuns acasă unde l-a găsit pe bărbatul mai în vârstă, care o cunoştea pe mama ei. 

După ce a violat-o, Moore susţine că el a spus că mama ei o vânduse. 

În cartea de memorii „Inside Out”, lansată vineri, Moore scrie: „A fost viol. Şi o trădare devastatoare, dezvăluită de întrebarea crudă a unui bărbat: cum se simte să fii făcută târfă de mama ta pentru 500 de dolari?”.

Mama lui Demi Moore a fost alcoolică şi, potrivit actriţei, o lua cu ea în baruri când era adolescentă pentru ca bărbaţii să le observe. Ea a murit în 1998.

Întrebată dacă l-a crezut pe bărbat, ea a replicat: „Cred, în sufletul meu, că nu. Nu cred că a fost o tranzacţie simplă. Dar ea i-a permis accesul şi m-a pus în primejdie”.

Moore, cunoscută din filme ca „Ghost”, „A Few Good Men” şi „Indecent Proposal”, a dedicat autobiografia mamei ei şi celor trei fiice pe care le are cu fostul soţ Bruce Willis.

Actriţa a mai dezvăluit în carte că mama ei a încercat prima dată să se sinucidă când Moore avea 12 ani, iar intervenţia ei i-a salvat viaţa.

În interviul din emisiune a spus că astfel de tentative au mai avut loc şi că prima i-a schimbat complet viaţa.

Demi Moore a scris în carte şi despre problemele pe care le-a avut cu drogurile şi alcoolul la jumătatea anilor 1980. A mai suferit o cădere în 2012, la finalul mariajului cu Ashton Kutcher, când fiicele ei nu-i mai vorbeau şi ea cântărea 46 de kilograme. I s-a făcut rău în timpul unei petreceri şi a fost spitalizată după ce a fumat canabis sintetic şi a inhalat oxid de azot, potrivit The New York Times.

„Cred că întrebarea fundamentală pe care mi-am adresat-o a fost: cum am ajuns aici? M-am orbit şi m-am pierdut”, a adăugat ea.

Cele mai citite

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Cătălin Cîrstoiu declară că a fost la clinica privată pentru a-și ajuta colegii

Cătălin Cîrstoiu, candidatul coaliţiei PSD-PNL pentru funcţia de primar general al Capitalei, a declarat miercuri seara că a fost la clinica privată deţinută de...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă