12 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleDemisie strategică pe piața media din Statele Unite

Demisie strategică pe piața media din Statele Unite

Plecarea CEO-ului a avut loc marţi, ziua în care gigantul californian al tehnologiei a anunţat că noua sa platformă Apple TV+ va fi disponibilă în lume din 1 noiembrie, înainte de lansarea Disney+, care va fi accesibilă din 12 noiembrie în Statele Unite, Canada şi Olanda.

Apple a prezentat săptămâna aceasta noua gamă iPhone la preţuri reduse în special pentru modelul de bază, precum şi tarife atractive pentru aceste noi servicii de divertisment.

Marca a căutat să se îndepărteze de dependenţa de iPhone care a pierdut părţi din piaţă în raport cu concurenţii.

Apple TV+ va costa 4,99 de dolari pe lună, un preţ mai mic, aproape jumătate din cel al Netflix. Clienţii care vor cumpăra iPhone, un iPad, un Ipod touch sau un Mac (calculator) vor fi abonaţi gratuit timp de un an la acest serviciu.

Platforma, care va concura cu Amazon Prime Video, Hulu sau HBO Max, va oferi puţin conţinut original la început, dar Apple a promis să adauge în fiecare lună.

Bob Iger a declarat recent, într-o conferinţă cu investitorii: “nimic nu este mai important pentru noi” decât noua platformă Disney+.

În afară de imensul catalog de titluri foarte populare (aici sunt incluse desenele animate Pixar), Disney a prevăzut un nou serial bazat pe “Star Wars”, cu Ewan McGregor în rolul Obi-Wan Kenobi. Ea va costa 6,99 de dolari pe lună în Statele Unite.

Cele mai citite

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă