12.9 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăLifestyleDetergenții bio de la viața-bio.ro, o invitație de a alege variante eco...

Detergenții bio de la viața-bio.ro, o invitație de a alege variante eco friendly

Însă o dată cu accesul la informație, populația a început să înțeleagă să facă diferențele între produsele chimice și cele eco friendly. Este și cazul detergenților bio. Aceștia câștigă teren din ce în ce mai mult în fața consumatorilor. Îi regăsim și în eshop-urile dedicate, cum este viața-bio.ro.

Fii tu schimbarea ce îți dorești să o vezi în lume

Celebrul proverb este exact invitația și provocarea actuală, de a fi noi înșine mai întâi de toate, un exemplu. Alegem detergenti bio pentru că sunt eco friendly. Chiar dacă nu putem schimba tendința de cumpărare peste noapte, cel puțin creăm noi valuri de cumpărători, îi facem pe toți mai alerți și contribuim câte puțin fiecare la un mediu mai echilibrat, căci de poluare vorbim de multă vreme la cote alarmante.

Detergenți bio au în componenţa lor ingrediente ce nu poluează. Sunt mai puțin agresivi cu pielea și totuși nu au o calitate inferioară într-un fel sau altul. În mod special cei care au pielea sensibilă, au intoleranţe sau alergii la diverse ingrediente, sunt mari fani ai acestor tipuri de detergenți. Asta pentru că scapă de riscul de a dezvolta iritații ale pielii. Este valabil pentru produsele de tip detergenți de vase sau rufe.

Puțini sunt cei care își dau seama însă și de beneficiul financiar. Vorbim în multe din cazuri de formule mai concentrate, care au nevoie de diluare. Așadar, pe termen lung, la un calcul simplu, ne dăm seama că ofertele pot fi chiar mai avantajoase din punct de vedere financiar.

Avantaje

Detergențîi bio sunt biodegradabili, au ingrediente vegetale la bază și nu conțin derivate petrochimice, uneori nici măcar parfum, derivate animale, coloranți etc. În funcție de varianta propusă de diverși producători, regăsim în rândul acestor tipuri de produse pe cele care au și calitatea de a fi termosensibile – sunt mai vâscoase în apă rece și mai lichide în apă caldă.

Unele produse de acest gen sunt destinate special a fi folosite de către cei cu piele sensibilă sau au chiar un miros neutru.

Cât costă un detergent bio

Prețurile sunt rezonabile, dar ne raportăm la cantități mai mari. La viața-bio, eshop dedicat acestei nișe de produse bio, regăsim detergenți, cosmetice bio și un segment de produse destinate pentru copii. Mari producători sunt selectați și fac parte din catalogul de produse.

Sub deviza „Mallul sănătății tale” viața-bio.ro își propune să ofere publicului o alternativă mai sănătoasă și mai sigură privind produsele de larg consum și necesare zi de zi. Alegem cu mai multă atenție și punem la bază principii ale vieții sănătoase, chiar dacă în fond vorbim despre detergenți și nu despre alimente. Sub o formă sau alta, toate tipurile de alegeri se rasfrâng asupra sănătății organismului până la urmă.

Produsele disponibile sunt detaliate în cadrul paginii oficiale viata-bio.ro.  

Cele mai citite

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu FC Voluntari: „Este un joc crucial pentru noi”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, crede că partida cu FC Voluntari, din etapa a 7-a a play-out-ului, care se va disputa în această seară...

Conducerile școlilor, umplute de activiști de partid, din timp pentru alegeri

Cred că în acest moment a devenit clar pentru toată lumea că Ligia Deca nu este un ministru al Educației, deși ocupă această funcție,...
Ultima oră
Pe aceeași temă