9.2 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleDezvăluiri după opt ani de la moartea Mădălinei Manole

Dezvăluiri după opt ani de la moartea Mădălinei Manole

Deși au trecut atât de mulți ani, familia nu poate să se obisnuiască cu ideea că “fata cu părul de foc” nu mai este printre noi. Macinată de durere și cu multe întrebări fără răspuns, a murit și mama artistei.

Fratele ei a făcut o serie de dezvăluiri sfâșietoare despre viața de familie, despre modul în care tatăl său își alină suferința și dorul zi de zi.

“Tata o visează destul de des. Mădălina îi spune mereu că ea nu a făcut ce s-a spus despre ea și că acum e fericită acolo, cu Șerban (n.r.primul sot) și cu mama”, a spus Marian Manole, potrivit Libertatea.

Marian Manole a povestit că nu și-a mai văzut nepotul de foarte mult timp. El a făcut și acuzații dure la adresa lui Petru Mircea.

“Am renunțat să-l mai sunăm (n.r. Petru Mircea), pentru că atunci cand am încercat, nu ne-a răspuns. Să-l sun și ce să-i spun? Ca el mi-a băgat sora și mama în groapă?”, a mai spus Marian Manole.

Artista Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, miercuri dimineaţă, fiind găsită de ambulanţă într-o baltă de sânge cu capul spart.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu a convocat brusc o ședință de guvern

Premierul Marcel Ciolacu a convocat, pe neașteptate, o ședință de guvern, pentru ziua de marți, 23 aprilie 2024. Potrivit Guvernului României, ședința Executivului începe la...

Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei, estimează Ludovic Orban

"Nicușor Dan va câștiga un nou mandat la Primăria Capitalei", estimează deputatul Ludovic Orban, după ce Cătălin Cîrstoiu s-a retras din competiția pentru funcția...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești a luat titlul de vicecampioană mondială la Campionatul Mondial de Robotică de...

Echipa de robotică RO2D2 a Colegiului Național „ Mihai Viteazu” din Ploiești s-a încununat de succes, prin obținerea titlului de vicecampioni mondiali din cadrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă