27.2 C
București
marți, 16 aprilie 2024
AcasăLifestyleDIGI prelungește, până la 13 iunie, campania „Mobilizarea”

DIGI prelungește, până la 13 iunie, campania „Mobilizarea”

Mobilizarea” răsplătește clienții care se portează în rețeaua Digi cu o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru o perioadă de 6 luni și cu avantaje la achiziționarea de telefoane mobile;

Oferta este disponibilă atât pe site-ul DIGI.ro, cât și în toate punctele comerciale;

Cu aproape 182.000 de numere de telefonie mobilă portate în primele patru luni ale anului, Digi Mobil se menține pe poziția de lider incontestabil la portabilitatea numerelor de telefonie mobilă, de la înființarea serviciului, în 2008.

Digi Mobil continuă seria de oferte speciale pentru clienți și își reconfirmă poziționarea de „Cel mai tare în portare”, după patru luni cu rezultate record, în care aproape 182.000 de numere de telefonie mobilă au venit în rețeaua Digi, potrivit statisticilor anunțate de ANCOM. Pentru a marca această performanță, Digi prelungește până la 13 iunie 2021 oferta pentru serviciile de telefonie mobilă, Mobilizarea, lansată în aprilie 2021.

Campania este destinată atât clienților noi, cât și clienților existenți, care pot beneficia, la portare, de o reducere de 50% din valoarea abonamentului pentru o perioadă de 6 luni sau de achiziționarea de telefoane mobile în rate în condiții avantajoase. Campania este disponibilă pe DIGI.ro, în pagina dedicată https://www.digi.ro/mobilizarea sau în contul de client DIGI, în punctele de prezență Digi, prin apelarea serviciului Relații Clienți sau prin intermediul agenților de teren.

Clienții existenți, inclusiv cei care au activate serviciile Digi Net, Digi TV și Digi Tel, au posibilitatea să contracteze această ofertă prin logarea în contul de client DIGI.ro, categoria „Mobil”, aleg abonamentul dorit, selectează opțiunea „Portare” și urmează pașii pentru plasarea comenzii. Oferta se aplică la contractarea serviciului de telefonie mobilă pentru o perioadă de 24 luni, iar clienții pot opta pentru o reducere din valoarea abonamentului de telefonie mobilă sau pot achiziționa un telefon din portofoliul operatorului, în 24 rate Digi și cu avans 0.

Clienții noi care nu dețin încă un serviciu Digi și doresc să contracteze unul sau mai multe abonamente de telefonie mobilă Digi Optim Nelimitat pot accesa site-ul DIGI.ro, secțiunea „Mobil”, sau pot opta pentru oricare dintre posibilitățile de contractare menționate anterior.

În funcție de numărul de abonamente Digi Mobil Optim Nelimitat active la aceeași adresă, prețul final al abonamentului variază între 3-5 Euro/ lună.

 Digi Mobil este rețeaua preferată pentru portare, atingând în martie pragul de 2,5 milioane de numere de telefonie mobilă portate, în cei peste 12 ani de existență a serviciului de portabilitate.

 

Despre Grupul Digi            

Grupul Digi este liderul segmentului de servicii de internet fix și pay-tv în România, cu 55% cotă de piață pe fiecare dintre aceste segmente, potrivit datelor comunicate de autoritatea de reglementare ANCOM. Totodată, grupul este unul dintre operatorii europeni de top în domeniul comunicațiilor electronice convergente, derulând operațiuni și în Ungaria, Spania și Italia (doar ca Mobile Virtual Network Operator – MVNO – pe această piață). Compania deține cea mai modernă (state of the art) și mai extinsă rețea de fibră optică din regiune, ajungând la o acoperire de circa 9,8 milioane de gospodării în România și Ungaria.

În domeniul serviciilor mobile de voce și date, Digi a fost mereu un adept al pionieratului, implementând de timpuriu cele mai avansate tehnologii. Digi aduce pe piață cele mai accesibile servicii de comunicații electronice, atât în domeniul serviciilor fixe, cât și al celor mobile. Acest avantaj competitiv s-a transformat, în timp, într-un beneficiu pentru milioane de clienți, care au dobândit, astfel, un acces mai rapid și mai puțin costisitor la servicii de cea mai bună calitate.

Cele mai citite

Azi încep depunerile de candidaturi pentru alegerile locale

Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de astăzi până pe 30 aprilie, ora 23:59, să depună...

Klaus Iohannis participă la reuniunea extraordinară a Consiliului European

Președintele României, Klaus Iohannis, va participa, în perioada 17-18 aprilie 2024, la reuniunea extraordinară a Consiliului European, care va avea loc la Bruxelles, Regatul...

AUR l-a reclamat pe Cîrstoiu la Direcția Antifraudă Fiscală

Președintele filialei AUR București, Mihai Enache, anunță că l-a reclamat la Direcția Generală Antifraudă Fiscală pe medicul Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei. "Mihai Enache,...
Ultima oră
Pe aceeași temă