4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleDimineți magice printr-o apăsare de buton

Dimineți magice printr-o apăsare de buton

Summer collapsed into fall… Soarele blând îți mângâie chipul încă de la primele ore, în timp ce aroma boabelor de cafea proaspăt măcinate te îmbie să pornești într-o aventură a simțurilor. That’s it! Astăzi nu savurezi doar un espresso, ci trăiești experiența unei stări speciale.

 

Cea mai bună cafea este… la tine acasă

Poate că nu de puține ori te-ai întrebat: care este secretul “rețetei perfecte”? Atunci când cochetezi cu ideea unor dimineți petrecute în tihnă la o cafea cu el sau abia aștepți șueta cu fetele, espressoarele Krups transformă visul în realitate.

Datorită sistemului patentat Thermoblock și Tehnologiei Quattro Force, ai savoare fără compromisuri, în fiecare zi. Quattro Force combină patru procese diferite pentru a optimiza fiecare pas cheie în obținerea unui espresso perfect: râșnire, presare, percolare și drenaj. Iar funcția inteligentă Thermoblock asigură o băutură fierbinte chiar de la prima ceașcă și captează gustul adevărat în esența sa cea mai pură.

Espresso, Lungo sau Cappuccino, orice alegi, urmează un zâmbet ștrengăresc! Cu amprentă puternică, completată de un gust desăvârșit, simțurile sunt ademenite odată cu primii vapori răspândiți.

Fie că îți amintește de culoarea caramelului ori deja ești cu gândul la nuanța ciocolatei amărui, senzația intensă devine din ce în ce mai prezentă. Keep dreaming… ce poate fi mai delicios decât un sărut de “bună dimineața” al cafelei parfumate, pregătită exact pe placul tău?

So, do you trust somebody who doesn’t drink coffee? ☺

 

***

Despre Krups

Istoria companiei Krups începe în 1846, în Germania. Brandul Krups este recunoscut la nivel mondial ca fiind un expert în cafea, datorită strategiei sale inovatoare, creata de echipele proprii ce au lucrat întotdeauna cu cele mai bune tehnologii. Interesul continuu pentru cercetare și dezvoltare, testele de performanță, rezistenta, standardizarea și utilizarea, care sunt efectuate în Franța, ajută brandul să evolueze în fiecare zi și să ofere produse de calitate excepțională clienților.

 

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă