DJ Avicii va fi înmormântat în cadrul unor funeralii private

DJ Avicii va fi înmormântat în cadrul unor funeralii private

DJ-ul suedez Avicii, unul dintre cei mai renumiţi reprezentanţi ai muzicii electro, decedat în luna aprilie la vârsta de 28 de ani, va fi înmormântat în cadrul unor funeralii private, au anunţat marţi reprezentanţii familiei sale.

Andrei Tudor Dumitru 0 comentarii

Considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, artistul suedez - al cărui nume real a fost Tim Bergling - a fost descoperit decedat pe 20 aprilie în Muscat, capitala sultanatului Oman, unde se afla într-o vacanţă de câteva zile alături de unii dintre prietenii lui, scrie Agerpres.

Familia sa a confirmat într-un comunicat că "funeraliile vor avea loc în intimitate, în prezenţa celor mai apropiate persoane din viaţa lui Tim". Familia DJ-ului suedez nu a precizat nici data, nici locul în care vor avea loc aceste funeralii private.

La câteva zile după decesul artistului, apropiaţii lui au publicat o scrisoare deschisă în care dezvăluiau faptul că Avicii "nu mai putea să trăiască" şi "dorea să îşi găsească liniştea".

Contactat de AFP, un purtător de cuvânt al muzicianului a refuzat să confirme atât cauza decesului, cât şi ipoteza sinuciderii.

În ultimii ani, DJ-ul Avicii, devenit celebru cu piese precum "Wake Me Up" şi "Hey Brother", nu a făcut un mister din problemele lui de sănătate, dezvăluind că suferea de pancreatită, cauzată de consumul excesiv de alcool.

În urmă cu doi ani, Avicii şi-a surprins fanii din lumea întreagă, anunţând că renunţă la concerte.

Avicii a colaborat de-a lungul timpului cu artişti celebri provenind din stiluri şi curente muzicale diverse, precum Madonna, Coldplay şi David Guetta, şi a ocupat de două ori poziţia a treia în topul celor mai buni DJ din lume, în 2012 şi 2013, întocmit de publicaţia de specialitate DJ Magazine.

Comentarii

loading...