Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Doi prieteni şi-au respectat promisiunea făcută cu 20 de ani în urmă

Doi prieteni şi-au respectat promisiunea făcută cu 20 de ani în urmă

Scoţienii Mayrie Gordon şi Reese McLellan s-au cunoscut şi au devenit un cuplu în 1995, pe când aveau în jur de 20 de ani. După o perioadă, însă, cei doi s-au despărţit. Totuşi, cei doi şi-au promis ca, dacă vor fi încă singuri la 40 de ani, se vor căsători.

Rl online 0 comentarii

În 2009, întâmplător, Gordon şi McLellan s-au întâlnit la o prezentare de modă caritabilă. Reese lucra acolo ca voluntar, iar Mayrie venise cu un prieten. „După prezentare am băut puţin”, spune Mayrie. „Era clar o scânteie între noi, dar eram amândoi în alte relaţii, aşa că ne-am văzut fiecare de treabă după întâlnire. El a locuit în Edinburgh, iar eu în Cornwall”, a mai adăugat ea. Trei ani mai târziu, după despărţirea de iubitul ei, Mayrie s-a mutat în Edinburgh.

Aproximativ un an mai târziu, Mayrie s-a întâlnit întâmplător cu mama şi sora lui Reese. „Le-am cerut numărul lui, l-am sunat, ne-am întâlnit, dar pentru că eram într-o o altă relaţie, din nou nu s-a întâmplat nimic între noi”. După încă un an, Myrie a aflat că mama lui Reese suferă de cancer şi se află în spital. „L-am sunat ca să aflu ce pot face să ajut, ne-am şi întâlnit de câteva ori. Întotdeauna am ştiut că am sentimente pentru el”, a spus ea.

În 2015, cei doi s-a întâlnit din nou şi, potrivit Mayriei, scânteia dintre ei n-a mai rămas ascunsă. În 2017, Reese (43 de ani) şi Mayrie (45 de ani) s-au căsătorit, respectând promisiunea făcută în urmă cu 22 de ani.

Aceste cazuri nu sunt rare

Doi prieteni foarte buni, Paige Anderson şi Grant Lowe, şi-au promis ca, în cazul în care amândoi sunt încă singuri la 30 de ani, să se căsătorească. Pe 8 iunie 2014, Paige şi Grant s-au căsătorit, potrivit Nytimes.com. Nunta lor a avut loc alături de familie, prieteni şi colegi în campusul Alumni Hall când Paige avea 22 de ani, cu opt ani înaintea încheierii promisiunii.

Pactul lor s-a dovedit a fi mai degrabă o metodă mai simplă de a-şi dezvălui sentimentele unul pentru altul. „Poţi să te retragi uşor dintr-o astfel de promisiune; îţi spui că a fost o glumă”, declară Paige, menţionând şi că soţul ei deja făcuse un aranjament asemănător cu o altă prietenă din liceu. Contractul verbal dintre actualii soţi Lowe a fost de fapt un pas către depăşirea relaţiei de prietenie către una romantică.

Tot potrivit Nytimes.com, Dawn-Maia Simmons, în vârstă de 40 de ani, l-a cunoscut pe actualul ei soţ, Jason Simmons, pe când aveau doar 17 ani. „Pe atunci mă întâlneam cu un bun prieten de-al lui”, a spus Maia, care, în aceeaşi perioadă, i-a jurat lui Jason că se vor căsători dacă până la 33 de ani sunt încă singuri. „Pentru noi 33 de ani era fix pragul după care erai aproape prea în vârstă să faci copii”, a explicat ea. 

La în jur de un an de la promisiune, Maia a rămas însărcinată cu Jason. „Nu eram împreună, nu eram un cuplu. Am rămas nişte prieteni care aveau un copil împreună”, a povestit ea. Relaţia nu a evoluat până când Jason nu a propus ca cei doi să se mute împreună. În 2000, la 21 de ani de la promisiunea pe care şi-au făcut-o, au decis să se căsătorească.

Comentarii

loading...