4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleDouă circuite off-road lângă București pentru pasionații de adrenalină

Două circuite off-road lângă București pentru pasionații de adrenalină

Pista include și un obstacol cu apă, cu o lungime totală de 12 metri și o adâncime de 50 centimetri. Înclinația rampelor variază între 15 și 40 de grade.

Tura durează 35 de minute, iar mașinile oferite de TCS Racing Park sunt Range Rover Mk.1 V8 3.9L automate, dar traseul poate fi parcurs și cu mașini proprii, stock sau modificate. Pe toată durata sesiunii, un instructor va superviza și vă va ajuta să treceți cu brio obstacolele. Costul unei ture este de 225 lei, iar pachetul de 3 ture este 600 lei.

Experiența buggy Yamaha

Dacă vrei să ”guști” și altceva mai rapid, poți testa un UTV extrem al producătorului japonez Yamaha, un adevărat ”transformer” cu un motor de 1000cc și 120 cai putere, totul pe un șasiu tubular care cântărește sub 600 kg. Pilotarea unui YXZ1000R este mai mult decât distrație pe 4 roți. Este adrenalină pură, reacții rapide și agilitate, toate împinse la maxim! Pentru această distracție, există un circuit special amenajat de 1.650m, cu 3 săritori, viraje de viteză și suprafață macadam.

Sesiunea durează 40 de minute, costă 390 lei + TVA și include ședința tehnică (briefing), tura de recunoaștere oferită de un pilot al clubului, precum și 10 ture la volan făcute de client, cu pilotul clubului în dreapta pentru navigare și siguranță. TCS Racing Park are la dispoziție 5 UTV-uri.

Este o sesiune pentru cei ce își doresc viteză și derapaje controlate, senzația extremă fiind completată de faptul ca UTV-ul este deschis.

 Locul și circuitele se pretează atât organizării evenimentelor private, cât și evenimentelor corporate, team-buildingurilor, lansărilor auto sau evenimentelor cu presa.

Yamaha Carpath Adventure

Dacă vrei să-ți încarci ”bateriile” cu adrenalină, îți oferim o sesiune în Carpați la bordul UTV-urilor Yamaha, cu toată logistica inclusă: deplasare în zona Câmpina – Valea Doftanei, plecarea pe munte cu UTV-urile, pauză de masă în vârf, după care întoarcerea către parcare și returul la circuitul TCS Racing Park. Tura durează aproximativ 7 ore. Este o sesiune deosebit de spectaculoasă și relaxantă, ritmul de pilotaj fiind unul axat pe constanță, nu pe viteză. Vom traversa goluri alpine deosebit de spectaculoase, vom naviga pe drumuri forestiere și cărări de munte, într-o tură ce poate dura între 5 și 7 ore.

Orice activitate poate fi achiziționată și sub formă de voucher de cadou, pe care îl puteți oferi cuiva drag (membru al familiei, coleg, șef). Fie că vreți să încercați o tură side-by-side extrem sau să faceți un cadou inedit, ne puteți contacta pentru programări și informații suplimentare la bogdan@topcrosstcs.ro  / 0726.50.50.60

TCS Racing Parc se află pe Șos București-Ploiești Dn1, km. 37, Gorgota – Ciolpani.

Cele mai citite

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă