13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleDovleci, mister și culorile toamnei în colecția de Halloween de la Floria.ro

Dovleci, mister și culorile toamnei în colecția de Halloween de la Floria.ro

Dovlecii sculptați, decorați cu flori pot deveni un element central al decorului anul acesta, de Halloween. Designerii Floria.ro au ales, pe lângă simbolul cunoscutei sărbători, elemente specifice, dar și flori care să completeze atmosfera de Halloween: cale, craspedia, leucospermum, hypericum, eringium, ilex, protea sunt câteva dintre ele.

Aranjamentele florale mizează pe forme spectaculoase, pe culori care sugerează mister, pasiune, care te provoacă. Astfel, din vocabularul cromatic propus de specialiști nu lipsesc negrul și portocaliul calelor sau al trandafirilor, asociate fără îndoială sărbătorii, dar nici violet, roșu, galben.

Dar aranjamentele florale din această colecție nu se rezumă la cele în dovleci. Un misterios buchet de 29 de cale negre sau un fantomatic aranjament din flori albe sunt idei la fel de surprinzătoare pentru Halloween și nu numai.

Pentru că linia cromatică dominantă a acestei colecții este inspirată din schimbările naturii din această perioadă, aranjamentele sugerează, dincolo de orice, abundența incontestabilă a toamnei, așa că aranjamentele propuse pentru Halloween pot fi o surpriză minunată și pentru cei care nu sărbătoresc această zi.

Colecția este în ton cu toamna, dar și cu o sărbătoare care capătă tot mai multă popularitate. Prin aceste aranjamente florale, designerii Floria.ro arată că Halloweenul poate fi despre mister, sugerat subtil prin nuanțele de violet, poate fi despre fantome, prin accentele de alb, dar mai ales este despre bucuria de a avea un nou pretext pentru a fi alături de cei dragi. Au fost alese flori care rezistă mult timp, precum orhidee, trandafiri, dalii, crizanteme, garoafe, astfel încât aceste aranjamente spectaculoase să reziste mult timp.

Cele mai citite

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

Curiozități despre Paștele Catolic: de la tradiții în Marea Britanie până la ouăle de ciocolată din Statele Unite.

Paștele catolic în 2024 se sărbătorește duminică, 31 martie. Iată 12 lucruri interesante despre Paștele Catolic: Fiecare copil din Marea Britanie primește în medie 8,8...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă