14.2 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021

Dr. Dre, obligat să îi dea fostei soții sume colosale după divoț

Întrucât, cei doi nu au semnat un contract prenupțial, Dr. Dre s-a luptat timp de un an în instanță cu cea care i-a fost soție pentru a-și împărți averea care se ridică la 800 de milioane de dolari. Rapperul a fost numit de către Forbes în 2015 cel mai bogat muzician din lume.

Iată că la un an de când au decis să se despartă, instanța a luat o hotărâre! Pe lângă o pensie lunară în valoare de 293.306 dolari, dr. Dre va trebui să acopere asigurările de sănătate ale fostei sale soții și cheltuielile pentru două dintre casele lor.

Astfel, Dr. Dre va plăti mai mult de 3,5 milioane de dolari pe an în sprijinul soțului fostei sale soții Nicole Young.

Marți, un tribunal din Los Angeles a ordonat mogulului muzical, în vârstă de 56 de ani, să îi plătească lui Nicole, 51, 293.306 dolari în fiecare lună, să acopere cheltuielile caselor lor din Malibu și Pacific Palisades, împreună cu îngrijirea asigurării de sănătate a lui Nicole.

Acordul va fi valabil până când Nicole se va recăsători sau va încheia un nou parteneriat intern, fie că va muri, fie „până la o nouă ordonanță a Curții”.

Noua evoluție a instanței vine la mai mult de o lună după ce Dr. Dre a fost declarat legal singur și la câteva luni după ce Nicole l-a acuzat pe producătorul de muzical de abuz fizic și emoțional în timpul relației lor, acuzație pe care el a negat-o.

 

Ultima oră
Pe aceeași temă