13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleDrama Mirabelei Dauer: tatăl decedat prematur, fiul nerecunoscător!

Drama Mirabelei Dauer: tatăl decedat prematur, fiul nerecunoscător!

Mirabela Dauer este artista mereu optimistă și pusă pe glume.Dar adânc în sufletul ei, ascunde o poveste foarte dureroasă. În urma celui de-al doilea mariaj, cu Dan Traian Popovici, a dat naștere unui băiat, Dan Alexandru Popovici, poreclit Nanu. Căsnicia celor doi s-a destrămat, iar divorțul a fost unul traumatizant pentru Mirabela. În urma acestuia, Mirabela a rămas fără copilul în vârstă de 2 ani. Motivul principal al divorțului ar fi fost acuzele aduse artistei cu privire la o relație extraconjugală. Soțul său de a atunci considera că Mirabela îl înșela și de aceea mariajul dintre cei doi a fost presărat și cu bătăi și umilințe. Pe de altă parte, cântăreața susține că mama soțului său nu a acceptat-o niciodată. Experiența dureroasă și tristețea cântăreței nu a putut fi acceptată de către părintele său.

,,Când mi-au luat copilul și a văzut ce tristă eram, s-a întors cu fața la perete și a murit.”Mirabela consideră că despărțirea de nepotul său i-a grăbit moartea tatălui ei.

Cea de-a doua lovitură a venit de la fiul ei :,,Eu nu o consider pe Mirabela mama mea, ci o solistă de muzică uşoară care îmi este datoare cu nişte bani!” a declart fiul său poreclit Nanu.
Mirabela și Nanu s-au revăzut când el avea 12 ani, însă nu au putut construi legătura mamă-fiu. Cel pe care l-a adus pe lume nu este dornic de o relație cu mama sa. 

,,Am suferit mult, dar m-am lecuit de el! Dacă nu vrea să mă vadă, asta e! Dumnezeu mi-e martor că am făcut tot ce a ținut de mine ca să îi fiu aproape! Gata, nu mă mai interesează ce face, în ce țară locuiește, pentru mine, este un capitol închis! Mă doare situația asta mult, însă am învățat să trăiesc așa, fără fiul meu aproape.”

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

GALERIE FOTO. Iubita lui Kevin Trapp a făcut duș în aer liber

Modelul brazilian Izabel Goulart, una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalist din lume, și-a înebunit milioanele de urmăritori de pe Instagram după ce...

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...
Ultima oră
Pe aceeași temă