Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Echipamente de protecție și bocanci cu bombeu pentru lucrătorii din diferite industrii

Echipamente de protecție și bocanci cu bombeu pentru lucrătorii din diferite industrii

Îngrijirea lucrătorilor este cheia prosperității oricărei companii. Alegerea echipamentelor de protecție poate fi un factor decisiv în producție. 

Rl online 0 comentarii

Prin urmare, esafe.ro oferă echipamente de protecție de înaltă tehnologie și de înaltă calitate și care s-au dovedit a fi cele mai bune din lume.

Echipamentele de protecție sunt create pentru diverse locuri de muncă. De exemplu, poți comanda echipamente de protecție pentru muncitorii din domeniul electricității, seturi exclusive rezistente la căldură, îmbrăcăminte de lucru rezistentă la foc, protecție pentru ochi, față, cap, picioare etc. Toate hainele de lucru au documente care confirmă calitatea produselor.

Cerințe de calitate și protecție

Companiile de top care produc echipamente de protecție, se străduiesc să îndeplinească toate cerințele de calitate și protecție, oferind îmbrăcăminte de lucru profesională pentru diferite domenii. Acestea sunt haine moderne care sunt potrivite pentru orice sarcină. De asemenea, poți comanda încălțăminte de lucru la prețuri rezonabile, precum și alte lucruri care sunt solicitate de angajații companiei tale.

Această îmbrăcăminte garantează siguranța la locul de muncă, în timpul lucrului la înălțime, protecție în timpul incendiului etc. Catalogul magazinului online esafe.ro te va ajuta să alegi ceea ce ai nevoie. Țesăturile și materialele de înaltă tehnologie din noua generație sunt special concepute pentru diverse industrii și diferă de analogi, prin proprietăți sporite de protecție și de consum, durată de viață lungă (de 2-3 ori mai mare), posibilitatea de curățare privată la temperaturi ridicate fără pierderea stabilității dimensionale și a culorii

Respectarea stilului corporativ

Salopetele sunt echipamente de protecție individuală. Funcția lor principală este de a asigura siguranța unui angajat atunci când interacționează cu factori nocivi fizici, chimici și alți factori care amenință sănătatea sau viața. Conform legislației muncii, lucrătorilor industriali trebuie să li se ofere echipamente de protecție în mod obligatoriu. Uniformele corporative sunt, de asemenea, considerate uneori salopete. Au alte funcții, în principal de marketing: poziționarea mărcii, reflectarea identității corporative.

Bocanci de protecţie

Încălțămintea specială de protecție este concepută pentru a proteja picioarele lucrătorilor de efectele periculoase ale mediului de lucru și ale procesului de lucru. Scopul principal al încălțămintei de siguranță este de a proteja picioarele de efectele adverse și de posibilele leziuni în timpul lucrului. De obicei, dacă atribuțiile de muncă ale unui angajat sunt cumva asociate cu riscul de rănire a picioarelor, atunci pantofii de lucru sunt un element necesar al echipamentelor de protecție.

În funcție de scop, din magazinul online esafe.ro poți alege bocanci cu bombeu care oferă protecție împotriva poluării industriale generale și a factorilor climatici. Bocancii cu bombeu subliniază într-o măsură mai mare apartenența la o anumită  profesie. Încălțămintea industrială, în funcție de condițiile de lucru și de mediul agresiv, poate deține, pe lângă protecția împotriva poluării industriale generale (AIP) - atât MBS, cât și KSC, precum și o serie de alte proprietăți de protecție.

Bocancii cu bombeu sunt echipați cu un branț anti-puncție (metalic sau Kevlar ușor) și un capac durabil care protejează împotriva impactului (compozit modern sau metalic), fără a compromite aspectul său. Acest tip de încălțăminte este destinat pentru lucrătorii din construcții, pentru cei care lucrează în medii chimice, acide, alimentare etc.

Comentarii

loading...