Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Echipamente premium și accesorii stomatologice la DENTA II

Echipamente premium și accesorii stomatologice la DENTA II

În perioada 5 - 7 decembrie, ROMEXPO organizează Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară - DENTA II. Manifestarea este dedicată medicilor dentiști aflați la începutul carierei, stomatologilor experimentați, dar și specialiștilor.

Rl online 0 comentarii

De asemenea, Asociația Medicilor Stomatologi cu Practică Privată din România organizează workshop-ul Strategii de Business Planning în Managementul Stomatologic. Acesta se desfășoară pe 5 decembrie, în intervalul orar 13:30 – 18:00.

Datorită interesului exprimat de companii pentru participarea la Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară, ROMEXPO anunță prelungirea perioadei de înscriere. Dacă doriți să vă înregistrați ca expozant la DENTA II, vă invităm să accesați formularele de participare de pe www.denta.ro. Împreună putem să contribuim la îmbunățirea serviciilor de medicină și tehnică dentară din România!

 

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...