16 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleEcranul telefonului este crapat? Ce optiuni ai pentru a remedia problema

Ecranul telefonului este crapat? Ce optiuni ai pentru a remedia problema

Ai scapat telefonul pe jos si, ca in legile lui Murphy, a cazut direct cu fata in jos si te-ai ales cu ecranul crapat? Majoritatea utilizatorilor de smartphone cunosc acest scenariu. Vestea buna este ca este unul cu final fericit, daca stii unde sa mergi cu telefonul la reparat.

Odata ce te-ai ales cu ecranul telefonului spart, e foarte simplu sa pui si singur diagnosticul pentru a sti daca ai nevoie de un geam nou sau daca este necesara inlocuirea display-ului.

Spre exemplu, daca ai un dispozitiv iPhone 7 sau iPhone 7Plus cu ecranul crapat, verifica daca display-ul este in stare buna si nu are linii, pete sau probleme de functionalitate ale touch-ului. Asa vei sti si singur daca ai nevoie de inlocuire sticla iphone 7 sau de inlocuirea intregului ansamblu sticla-display.

Daca ai un iPhone ceva mai “vechi” nu inseamna ca nu se poate repara daca a suferit un accident. Pentru a inlocui sticla iPhone 6 este nevoie de doar 30 de minute, iar costurile sunt rezonabile.

Indiferent de marca telefonului, un ecran crapat nu este un motiv sa platesti sume mari pentru un smartphone nou. Faci economie si de bani, şi de timp daca apelezi la service acasaGSM.

Cu rapiditate, seriozitate si eficienta, AcasaGSM.ro vine in intampinarea nevoilor clientilor nu doar cu o gama larga de servicii, ci si cu o idee inovatoare. Daca nu ai tu imp sa ajungi cu telefonul la reparat la sediul lor din strada Atena nr. 4 din Bucuresti, vin ei la tine acasa sau oriunde alegi sa va intalniti. Da, ai citit bine!  Pe langa reparatiile care se pot efectua rapid la sediu, acasaGSM.ro ofera si un serviciu de reparatii la domiciliu.

50% dintre operatiunile de service realizate de specialistii acestui service se pot efectua acasa la client si, daca piesa necesara exista in stoc, reparatia dureaza 25-30 de minute. Vei primi garantie de 90 de zile pentru reparatie.

Operatiunile in afara magazinului se pot efectua pe o raza de 7 km din centrul Bucurestiului, iar taxa de deplasare este inclusa in pret. Durata medie a reparatiilor este de 20 de minute, insa poate varia in functie de complexitatea lor.

Chiar daca ai un telefon Samsung, Huawei sau Apple, chiar si generatii ceva mai vechi, vei beneficia de operatiuni precum:

– Inlocuire sticla

– Inlocuire display

– Acumulator

– Reparatii pe placa de baza

– Curatare / schimbare mufa incarcare

– Inlocuire casca / speaker

– Montare folie Alien Surface

– Reparatii diverse

Cele mai citite

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...

Ministrul Finanțelor va prelungi plafonarea RCA până la 30 iunie

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat că va prelungi plafonarea tarifelor pentru asigurările RCA (de răspundere civilă auto), plafonare care urma să ia sfârșit...

Prețului RCA-ului, plafonat. Transportatorii acuză că este o păcăleală

Prețurile RCA ar putea rămâne plafonate până la 30 iunie 2024. Este propunerea Ministerului de Finanțe, care a pus aseară în dezbatere publică un proiect de hotărâre...
Ultima oră
Pe aceeași temă