Ekaterina, cel mai sexy arbitru din Rusia

Ekaterina, cel mai sexy arbitru din Rusia

Rl online 0 comentarii

Cu aproape 100.000 de admiratori pe Instagram, Ekaterina Kostyunina este doar unul dintre motivele pentru care bărbații iubesc atât de mult fotbalul. Pe lângă pasiunea pentru poze, rusoaica în vârstă de 25 de ani este arbitru și nu e de mirare de ce a fost aleasă cea mai frumoasă prezență din fotbalul rus. Șatena cu trupul ca tras printr-un inel s-a născut în îndepărtatul oraș siberian Krasnoyarsk, însă s-a mutat la Moscova și arbitrează meciuri la amatori, fotbal feminin și copii și juniori, însă visează să devină arbitru FIFA și să fie delegată la partide de Liga Campionilor.

Dar Ekaterina nu doar oficiază la centru, ci și îmbracă tricoul de joc, de preferat unul mulat, care să îi evidențieze formele delicioase. Până să se mute în capitala Rusiei, ea a jucat pentru echipa Universității Pedagogice din Krasnoyarsk și este o fană înfocată a formației locale FC Yenisey, care evoluează în eșalonul secund al țării.

Într-un interviu acordat de curând, aceasta a mărturisit că a început să fie pasionată de fotbal la vârsta de 12 ani, după ce a renunțat la lecțiile de dans pe care părinții i le plăteau și a ales să își petreacă timpul pe terenul de joacă, lovind mingea și distrându-se alături de colegii săi.

Comentarii

loading...