13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleElectrocasnicele LOFRA DolceVita sunt disponibile la cele mai bune prețuri, prin TechStore

Electrocasnicele LOFRA DolceVita sunt disponibile la cele mai bune prețuri, prin TechStore

Peste 265 de echipamente DolceVita, gama de lux de cuptoare, plite, hote și frigidere de la celebrul brand Lofra, se regăsesc în acest moment în oferta TechStore.ro – lanțul de magazine premium, în franciză, care se bucură de peste 10 ani de experiență în România.

LOFRA și-a început activitatea într-o micuță localitate din provincia Padova, în Italia, încă din anul 1956, folosind materiale rămase de la război și este astăzi unul dintre cei mai renumiți producători italieni de electrocasnice pentru bucătărie la nivel mondial.

Lofra produce echipamente de calitate premium: modele inovatoare cu design spectaculos, care dispun de funcții avansate și sunt realizate din materiale care sunt prietenoase cu mediul și includ componente “Made în Italy”.

Echipamentele electrocasnice de ultimă generație produse de Lofra sunt recunoscute în întreaga lume pentru calitatea imbatabilă, design atractiv și funcțional, fiabilitate, rezistență, durabilitate și inovație.

Compania TECHSTORE a importat numeroase echipamente fabricate în Italia de Lofra, printre care se regăsește și:

Setul de cuptor incorporabil LOFRA DOLCEVITA FRR69EE cu plita HRR6G0 și hotă DolceVita de 60 cm, care se remarcă prin performanțe deosebite și funcții avansate, precum:

– Cuptor electric multifuncțional de capacitate mare, de 66 litri, cu grill electric, controler touch screen, clasă energetică A, cu 9 programe de gătit

– Plita de gătit are grilaje din fontă și dispune de aprindere electronică integrată

– Hota are 3 filtre din aluminiu și 2 din carbon, dispune de control tactil și telecomandă, de clasă energetică A

Combina frigorifică Side by Side Lofra GFRBI619 cu o capacitate de 619 litri, ale cărei principale caracteristici sunt:

– Display LCD cu control tactil

– Clasa de eficiență energetică A+

– Sistem automat de dezghețare a frigiderului și congelatorului

– Congelator de 176 litri, cu o capacitate de congelare de 12kg/24h

– Compartimente speciale pentru menținerea prospețimii alimentelor timp îndelungat

– Dispensere pentru gheață și apă cu acționare externă

– Modul „vacanță” vă permite să plecați în concediu liniștiți etc.

Selecția de echipamente din oferta magazinului TECHSTORE este bazată pe branduri super-premium, precum HAIER, ILVE, LOFRA Italy, Fulgor Milano, IoMabe, Smalvic, TecnoGas, Bertazzoni, Tecfrigo, SMEG, Bompani Modena, Foster Italy Baraldi Milano sau HITACHI, printre altele.

Specialiștii din cadrul echipei TECHSTORE.ro vă stau la dispoziție cu informații detaliate despre peste 5.000 de produse și echipamente electrocasnice de lux, pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visul de a avea o bucătărie de vis!

Cele mai citite

Imagini șocante cu soldații israelieni: se joacă cu lenjeria intimă a femeilor palestiniene

Imaginile prezentate public şochează, pe fondul ofensivei israeliene pe care IDF o poartă din Gaza de câteva luni, ca răspuns la atacurile din 7...

Românii din Spania se încred în România: trimit bani, transferă expertiză și atitudine sănătoasă

Repatriot, platforma care conectează românii din afara granițelor cu țara, a condus misiunea economică România-Spania, desfășurată în perioada 21-27 martie în Barcelona și Insulele...

Un bărbat din Harghita a găsit un proiectil și două cartușe în curtea casei

Un bărbat dintr-un sat din Harghita a sunat miercuri seara la 112 și a anunțat că a găsit în curte în urma unor săpături,...
Ultima oră
Pe aceeași temă