Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Elizabeth Chihaia, românca din wrestling

Elizabeth Chihaia, românca din wrestling

Rl online 0 comentarii

Elizabeth Chihaia este cunoscută peste ocean sub numele de Scarlett Bordeaux şi practică wrestling profesionist. Deşi este născută la Chicago, superba luptătoare a crescut în România, alături de bunici, până la vârsta de patru ani.

De curând, Elizabeth a primit o şansă unică în viaţă, aceea de a lucra pentru celebra companie WWE, iar luptătoarea cu origini româneşti îşi va face apariţia în al treilea brand al WWE, NXT.

În vârstă de 28 de ani, Elizabeth Chihaia s-a apucat de wrestling în 2012, dar până în prezent nu a evoluat decât într-o singură promoţie importantă, IMPACT Wrestling.

Conform Squared Sirens, frumoasa blondă se află în prezent în Orlando, Florida, la Performance Center, numele sub care este cunoscută pepiniera companiei lui Vince McMahon. Ea se află astfel într-o perioadă de probă, iar în curând urmează să debuteze în NXT.

Comentarii

loading...