20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleEmblema schiului mondial, Lindsey Vonn, urăște iarna

Emblema schiului mondial, Lindsey Vonn, urăște iarna

Fosta schioare în vârstă de 36 de ani a apărut în ultimul episod al emisiunii „Laugh Out Loud”, moderată de comendiantul american Kevin Hart, pe parcursul căreia cei doi au discutat o varietate de subiecte în timp ce stăteau în căzi pline cu apă și gheață. Spre surprinderea lui Hart, Vonn a recunoscut că circumstanțele interviului nu au fost ideale pentru ea și că nu este un fan al vremii reci.

„Mulțumesc că m-ai primit. Adică nu prea vreau să stau într-o cadă cu apă rece, dar știi, e mișto”, a mărturisit blonda. „Despre ce vorbești? Nu există un loc mai bun și mai confortabil”, a răspuns Hart.

„Urăsc frigul, așa că sunt destule locuri în care aș prefera să mă aflu acum decât într-o cadă cu apă atât de rece”, a explicat medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de Iarnă.

Neîncrezător și contrariat în același timp, Hart a insistat cu întrebările despre acest subiect, mai ales că fosta schioare a făcut istorie într-un sport care se practică în condiții meteo nefavorabile.

Vonn, care s-a retras anul trecut din cauza accidentărilor, i-a explicat lui Hart: „Mi-am petrecut toată viața în zăpadă. Așa că ultimul loc în care vreau să fiu este zăpada și frigul”.

Logodită cu jucătorul de hochei P.K. Subban, Lindsey este în febra pregătirilor de nuntă, însă situația mondială actuală îi dă de furcă. „Nici nu știu ce să planific”, a spus blonda. „În mod ideal, o nuntă perfectă pentru mine ar fi compusă doar din prietenii și familia mea și ar fi mai puțin o ceremonie și mai mult o petrecere”, a completat ea.

Lindsey Vonn are în palmares un titlu şi două medalii de bronz la Jocurile Olimpice de Iarnă, plus opt medalii (două de aur, trei de argint şi trei de bronz) la Campionatele Mondiale de Schi.

Cele mai citite

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic, analiză

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe deplin scăderile din timpul  pandemiei, estimările inițiale indicând chiar o creștere de 2% peste nivelurile...

În Rusia circulă zvonuri că doi suspecți implicați în atentatul de la Moscova au murit în arest

Doi dintre suspecții pe care Rusia i-a reținut după atacul terorist de la Moscova, din 22 martie, ar fi murit în arest. Acest zvon este...
Ultima oră
Pe aceeași temă