Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Epilarea definitivă nu este periculoasă dacă ții cont de aceste 3 reguli de aur

Epilarea definitivă nu este periculoasă dacă ții cont de aceste 3 reguli de aur

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Femeia modernă este foarte preocupată de aspectul fizic. De altfel, acesta este un lucru demn de toată laudă pentru că, dat fiind stresul pe care îl suportă cu stoicism (job, casă, familie, copii, menstruație etc.), adesea tinde să se neglijeze și să dea prioritate altor lucruri. Pentru propria ei fericire, o îngrijire completă, din cap până în picioare, este mai mult decât binevenită, este chiar necesară.

Ședințele de epilare definitivă cu un laser performant sunt printre cele mai accesate tratamente de înfrumusețare, dat fiind faptul că problema firelor de păr inestetice le dă adesea bătăi de cap femeilor. Fiind absolut sincere și deschise să admită că nici una dintre metodele de epilare folosite în trecut nu a avut rezultatele dorite, femeile ce se bucură astăzi de o piele catifelată și netedă susțin categoric epilarea definitivă cu laser.

3 lucruri de care trebuie să ții cont înainte de epilarea definitivă

Trecute deja prin procesul complex și de durată al epilării definitive, multe doamne și domnișoare susțin cu tărie că, pentru rezultate excepționale și pentru ca epilarea definitivă să fie într-adevăr definitivă, calificarea medicului și tehnologia aparaturii utilizate trebuie să fie neapărat de maximă încredere.

1.   Atenție la salonul în care se realizează procedura de epilare definitivă!

Pentru ca un salon să prezinte încredere, acesta nu trebuie sub nici o formă să fie de mici dimensiuni și amplasat în cele mai nepotrivite locații. Din contra, o clinică de specialitate, cu medici calificați și capabili, va dispune de o locație generoasă, curată și îngrijită, precum și de aparatură de ultimă generație.

O clinică ce se respectă și este aptă să ofere servicii non-invazive de epilare definitivă cu laser, la un preț corect, va fi întotdeauna demnă de luat în considerare. O altfel de clinică este Yiara! Cu o locație îngrijită și curată, medici specializați pe domenii de chirurgie plastică și reparatorie, dermatovenerologie sau nutriție și aparatură performantă, Yiara oferă servicii de înaltă calitate, care ajută femeile să își atingă cu ușurință țelurile.

Dioda Laser Elysion Pro de la Yiara este laserul ce realizează epilarea la cele mai înalte standarde, în condiții de maximă siguranță. Acesta diferă de celelalte tipuri de laser prin acțiunea directă asupra melaninei existente în foliculul firului de păr și distrugerea acestuia. Cu toate că acțiunea este profundă, pacientul nu va resimți nici o durere, ci doar o ușoară senzație de încălzire a zonei tratate sau o mică înțepătură, aproape insesizabilă.

2.   Atenție la explicațiile medicului dermatolog!

Înaintea începerii oricărui tratament pe bază de laser pentru epilare definitivă, medicul ce va efectua ședințele este obligat să întrebe pacientul despre starea de sănătate și despre ce creme, loțiuni sau tratamente a folosit în ultimele 6 luni. De asemenea, este de datoria acestuia să explice pacientului cum vor decurge ședințele de epilare definitivă și cum funcționează laserul.

În cadrul clinicii Yiara, aceasta este o procedură standard, peste care medicii nu trec sub nici o formă. Folosind laserul Elysion, ce pătrunde adânc în piele, până la nivelul melaninei foliculului de păr, numărul ședințelor de epilare poate scădea semnificativ. De asemenea, pentru că dispune de mai multe programe, acesta poate fi adaptat în funcție de structura firului de păr astfel încât eficiența să fie maximă și riscurile minime.

Având în vârful aplicatorului un sistem unic de răcire, ce menține o temperatură constantă de 6 grade pentru a compensa căldura fasciculului, laserul Elysion asigură confortul pacientului pe toată durata tratamentului.

3.   Ține cont de numărul necesar de ședințe și de intervalul de timp la care acestea trebuie realizate!

Medicul este cel în măsură să recomande numărul necesar de ședințe și intervalul de timp la care acestea trebuie realizate. Standard, ședințele de epilare definitivă se realizează la 6-7 săptămâni, în funcție de zona tratată.

Pentru că firul de păr traversează diferite faze de creștere, epilarea definitivă este eficientă în momentul în care acesta se află în faza activă de creștere (anagenă). De aceea, recomandarea de bază este ca în perioada dintre ședințe eliminarea părului să se realizeze doar prin radere.

Așadar, de îndată ce s-a luat hotărârea că merită să se investească într-un astfel de tratament pentru a beneficia de o piele netedă și catifelată, este extrem de important să se țină cont de sfaturile de mai sus. Deși prețurile mici ale diverselor clinici vor fi atractive, trebuie să se țină cont de faptul că o ședință de epilare laser cu un preț mai mare reprezintă un indicator al calității.

Un ultim aspect important legat de epilarea definitivă este că rezultatele acesteia depind foarte mult de caracteristicile fiecărei persoane în parte: vârstă, sex, istoric familial, stilul de viață etc.

 

 

Comentarii

loading...