4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleEturia lansează o vacanță în Kenya, cu workshopuri de nutriție și mișcare,...

Eturia lansează o vacanță în Kenya, cu workshopuri de nutriție și mișcare, alături de Carmen Brumă

Eturia lansează un pachet de vacanță special creat pentru cei care își doresc să își petreacă vacanța într-o destinație exotică surprinzătoare, să aibă parte de un sejur activ, să profite de momente de relaxare supremă oferite de un hotel de lux și să afle cum să aibă un stil de viață sănătos. Alături de Carmen Brumă, un nume cu rezonanță printre specialiștii ce promovează sportul pentru sănătate, turiștii au ocazia unică să își transforme vacanța și într-un workshop pentru starea de bine.

 

Carmen Brumă, autor, jurnalist, tehnician nutritionist si instructor de fitness, este un nume foarte cunoscut din showbiz-ul autohton și este celebră pentru promovarea unui stil de viață sănătos. Cu acreditări ca tehnician nutriționist, specialist în diete și instructor aerobic-fitness, Carmen a fost premiată de mai multe ori pentru programele sale de slăbire de succes. Programele se adresează celor ce își doresc soluții eficiente și sănătoase pentru siluetă.

 

„Suntem încântați de pachetul de vacanță creat împreună cu Carmen Brumă – este primul pachet de acest fel dedicat clienților noștri ce au grija pentru o viață sănătoasă. Știm cât de important e, pe această nișă, să afli sfaturi relevante, să dezvolți exerciții fizice personalizate alături de un instructor bun și să îți îmbunătățești stilul de viață într-o manieră cât mai simplă și accesibilă. Carmen Brumă le va oferi turiștilor Eturia, trei workshopuri: «Coordonatele unui stil de viață sănătos»„ «Cum ne menținem silueta în vacanță» și «Principii sănătoase de viață pe termen lung». În același timp Carmen va însoți grupul pe tot parcursul vacanței, astfel că turiștii pot socializa cu ea pentru mai multe detalii și sfaturi pentru o viață sănătoasă,” a spus Daniela Shah, cofondator Eturia.

 

Alături de Carmen Brumă, va fi și prietena sa, Adina Halas, ralizatoare și prezentatoare TV, dar și influencer și lider de opinie în zona de beauty și make-up. Alături de ele, Eturia invită turiștii într-o incursiune unică, ce îmbină entuziasmul unei vacanțe active, minunile și autenticul Kenyei cu relaxarea supremă pentru a se deconecta de cotidian. În plus, pachetul are și o serie de alte activități incluse: talasoterapie, tratamente SPA, lecții de gătit sau cină pe plajă.

 

„Am ales Kenya pentru că, în această perioadă, este o destinație-vedetă – și, pe bună dreptate, deoarece oferă atât de multe într-un singur loc: avem partea de safari, în care turiștii pot vedea turme întregi de zebre și antilope, girafe și elefanți, hipopotami, lei, leoparzi și multe alte animale; avem nisipul alb și fin de la malul Oceanului Indian, umbrit de palmieri și decorat, la fiecare reflux, cu întinderea de corali; apoi cunoaștem cultura locală, una dintre cele mai efervescente din zonă; și, nu în ultimul rând, avem la dispoziție hoteluri-boutique premium, ce oferă servicii de înaltă clasă – așa cum este și Diamonds Dream of Africa, resortul cu Rain SPA ales pentru acest proiect,” a declarat Daniela Shah, cofondator Eturia.

 

Pachetul este disponibil aici și include zbor charter, cazare 7 nopți cu pensiune completă, transferuri, tururi și vizite, serviciile unui ghid local experimentat. Plecarea este pe 16 august, iar traseul include Mombasa, safari în Parul Național Tsavo și relaxare în Malindi.

 

 

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob la standarde superioare în turism. Pentru clienți, dincolo de cele peste 120 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează strâns cu parteneri locali, experiența Eturia include consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee și să ofere cele mai valoroase sfaturi. Mai mult, agenția creează și vacanțe cu plecări predefinite create pe principiul celui mai bun tarif. Companiile aeriene prestigioase alese pentru zboruri, transferurile private, hotelurile de 4 și 5 stele atent selecționate în special în contextul actual, dar și faptul că pachetele includ toate costurile (intrările la obiectivele turistice, ghizii locali și bacșișurile acestora, serviciu de asistență non-stop), transformă vacanțele în experiențe la superlativ. Asigurarea medicală este inclusă în toate pachetele și acoperă chiar și îmbolnăvirea de COVID-19 înainte sau în timpul călătoriei.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă