4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăLifestyleEuforia sarbatorilor: ce sa faci in 2018 pentru a darui tot ce...

Euforia sarbatorilor: ce sa faci in 2018 pentru a darui tot ce iti doresti?

Este adevarat, insa, ca nu toata lumea are o situatie financiara extraordinara, care sa ii permita sa daruiasca lucrurile pe care le-ar dori. Daca si tu te afli intr-o astfel de cumpana, nu trebuie sa iti fie rusine! Este normal ca, in aceasta perioada, cheltuielile sa atinga cote mult mai mari decat ai planuit, dar, din fericire, exista cateva solutii pe care le poti pune in aplicare, bucurandu-te, astfel, de tot ce ai visat: familia si prietenii alaturi, cadouri excelente pentru cei dragi, o masa delicioasa de pe care sa nu lipseasca nimic si buna dispozitie, cauzata de lipsa grijilor!

Daca vrei sa asiguri toate cele necesare familiei de sarbatori, ia in considerare urmatoarele lucruri:

  • Creditul nebancar

Grijile pentru bani iti pot umbri bucuria in fiecare moment, asa ca este bine sa rezolvi acest aspect inainte de venirea sarbatorilor. O modalitate de a asigura stabilitatea financiara a familiei tale este sa verifici oferta de credite nebancare disponibila si sa alegi unul care se potriveste cu nevoile tale. Spre deosebire de un imprumut la o banca, care necesita adeverinte si acte, iar perioada de acordare poate fi destul de indelungata, banii solicitati astfel vor ajunge in contul tau in cel mai scurt timp. Din acest motiv, se mai numesc si imprumuturi rapide, ideale pentru a-ti achizitiona lucrurile necesare, mai ales in perioada sarbatorilor!

  • Achizitioneaza din timp

In loc sa lasi pe ultima suta de metri cumpararea cadourilor pentru persoanele importante din viata ta, poti incepe cautarea chiar acum! Eviti astfel cozile din magazine, riscul ca produsele dorite sa nu mai existe pe stoc, aglomeratia si stresul la gandul ca nu o sa gasesti darul ideal intr-un timp foarte scurt. In schimb, ai ocazia de a achizitiona lucrurile la un pret mai scazut, mai ales in luna noiembrie, cand promotiile mid season sale sunt in plina desfasurare, ai mai mult timp pentru a te gandi la un cadou cu adevarat special, personalizat, lucru care va bucura, cu siguranta, persoana care il va primi si te poti organiza mult mai eficient cu timpul. De asemenea, vei putea cheltui sume de bani treptat, in loc de foarte multi odata, iar bugetul tau nu va fi, astfel, la fel de afectat!

  • Nu uita de Black Friday

Daca partenerul sau partenera ta isi doreste un telefon mobil, ori cel mic i-a scris deja lui Mos Craciun ca anul acesta ar vrea sa primeasca o tableta, Black Friday este oportunitatea perfecta de a cumpara astfel de device-uri chiar si la jumatate de pret! In plus, nu numai aparatura este la promotie in aceasta perioada. Poti profita de preturi reduse la jucarii, haine, cosmetice, accesorii si multe alte lucruri!

Tine cont de aceste sfaturi si uita de grija ca nu vei reusi sa daruiesti tot ce ti-ai propus anul acesta persoanelor importante din viata ta!

Cele mai citite

De la Forumul Economic Mondial,  la Forumul Economic de la Saint Petersburg

Pe harta Europei există două orașe, unul de 11.000 de locuitori și altul de 5,6 milioane, care au ceva în comun: găzduiesc cele mai...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă