13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăLifestyleEvenimentele de seara din iarna aceasta merita rochii pretioase!

Evenimentele de seara din iarna aceasta merita rochii pretioase!

Acestea nu tin doar de cald, dar ajuta si la crearea unor rochii potrivite pentru a fi purtate chiar si la cizme.

 

Cu siguranta si tu vei mai participa la cateva evenimente pana la finalul anului, asa ca vei avea nevoie de cele mai frumoase rochii, pentru a iesi in evidenta. De aceea, ti-am pregatit cateva exemple de rochii de seara de calitate superioara de pe inpuff.ro, pe care sigur le vei indragi din prima clipa! 

Cea mai asteptata petrecere de final de an este cea de Revelion. Probabil si tu vrei sa arati impecabil, sa stralucesti si sa te bucuri alaturi de cei dragi de ultima noapte din an. Asa ca iti trebuie o tinuta pe masura. Noi iti recomandam Rochia MBG neagra de seara midi din catifea cu fir irizant argintiu si franjuri. Avand un croi conic, o sa iti puna in valoare silueta, iar franjurii din zona bustului adauga volum si creeaza impresia de silueta clepsidra, cea la care tanjesc doamnele si domnisoarele. Bineinteles ca poti purta aceasta rochie si in alt context, insa noi o consideram ideal pentru trecerea dintre ani.

                                                               

La evenimentele organizate iarna in special, se potrivesc de minune rochiile din catifea, rochiile cu adevarat elegante, la care se poate alatura o haina de blana artificiala sau o pelerina vintage. Daca si tie iti plac genul acesta de tinute, iti propunem Rochia MBG de seara midi conica din catifea verde cu dantela si maneca lunga. Este o rochie cu maneci din catifea si dantela, aceeasi dantela ce impodobeste discret decolteul. Datorita design-ului rochiei, nu vei avea nevoie de prea multe accesorii pentru a o infrumuseta.

Chiar daca nu ai silueta perfecta, nu inseamna ca nu trebuie sa imbraci rochii deosebite, care sa te puna in evidenta. Iti recomandam Rochia albastra de seara lejera cu voal asimetric si maneca din tul brodat. Are o croiala deosebita, care ascunde zonele problematice (cum ar fi zona abomenului) si confera un aer rafinat si elegant. Iar culoarea este ideala pentru perioada aceasta!

Rochiile cu o singura maneca au inceput sa devina din ce in ce mai populare in ultima perioada. Si nu este de mirare, avand in vedere cat de bine arata, combinand stilul modern cu eleganta si misterul. Daca si tie iti place acest gen de rochii, probabil te va atrage si Rochia Fofy de seara neagra midi cambrata din catifea si paiete. Este o rochie deosebita, cambrata, realizata din catifea si paiete. Parea inferioara este realizata integral din catifea neagra, iar partea superioara, din paiete si catifea sub forma de model floral. Pe umar are un accesoriu realizat din pene.

Broderia florala este si ea la mare cautare in ultima perioada, asa ca Rochia de seara verde cu maneca lunga din tul cu broderie florala multicolora si cordon lat in talie. Este perfecta pentru o petrecere intre prieteni sau la un eveniment unde tinuta obligatorie nu este una formala. 

Care dintre aceste rochii ti-au placut cel mai mult?

 

 

Cele mai citite

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...
Ultima oră
Pe aceeași temă