10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleExcesul de zel cauzează gafe. Emma Watson și-a făcut un tatuaj care...

Excesul de zel cauzează gafe. Emma Watson și-a făcut un tatuaj care conține o greșeală gramaticală

Vedeta din ”The Beauty And The Beast”, în vârstă de 27 de ani, a fost fotografiată într-o rochie neagră, fără mâneci, la petrecerea de după ceremonia de decernare a premiilor Oscar, organizată de revista Vanity Fair.

Mesajului scris pe tatuajul amplu de pe mâna dreaptă îi lipseşte însă un apostrof.

Tatuajul actriţei a fost intens comentat pe reţelele de socializare. ”’EmmaWatson, te iubesc, dar sper ca acel tatuaj nu este real”, a scris @JosieThomas4 pe Twitter.

”Imaginează-ţi că Emma Watson îşi face un tatuaj pentru a onora o mişcare genială, iar singurul lucru de care vorbesc oamenii este apostroful care lipseşte”, a scris @fairyth0ughts.

Nu se ştie dacă tatuajul este unul permanent sau temporar, precizează Press Association.

Vedetele au sosit la ceremonia decernării premiilor Oscar purtând insigne dedicate mişcării Time’s Up, care a luat naştere în urma scandalului de hărţuire sexuală din jurul producătorului Harvey Weinstein.

Luna trecută, presa a dezvăluit că Emma Watson a făcut o donaţie de un milion de lire pentru înfiinţarea unui fond care acordă asistenţă victimelor hărţuirii sexuale, informează AGERPRES.

Cele mai citite

Dinamo, victorie la limită în prima manșă a sferturilor de finală din EHF European League

Formația de handbal masculin Dinamo Bucureşti s-a impus cu scorul de 28-27 în fața danezilor de la Skjern Handbold, pe teren propriu, în prima...

Apple va organiza un eveniment în luna mai a anului 2024. Ce pregătește compania

Apple va organiza un eveniment pe 7 mai, a anunțat marți compania, în contextul în care există informații potrivit cărora luna viitoare va lansa...

VIDEO. Predoiu: “Ungaria continuă să susțină aderarea României la Schengen terestru”

În urma unei întâlniri de lucru cu omologul său de la Budapesta, Sandor Pinter, ministrul Afacerilor Interne din România, Cătălin Predoiu, a reiterat angajamentul...
Ultima oră
Pe aceeași temă