23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleExista o rochie potrivita pentru fiecare dintre noi. Tu cum o alegi...

Exista o rochie potrivita pentru fiecare dintre noi. Tu cum o alegi pe a ta?

Indiferent de natura evenimentului, orice femeie isi doreste sa arate impecabil. Aici vine partea dificila, alegerea rochiei nu este intotdeauna cea mai usoara decizie! Ti-am pregatit aici cateva sfaturi care iti vor usura decizia cu privire la alegerea rochiei pe care urmeaza sa o porti:

Sfat 1: respecta dress code-ul. Nu uita ca trebuie sa te imbraci in functie de evenimentul la care urmeaza sa participi. La fel ca articolele vestimentare, nu toate evenimentele se aseamana intre ele. Fie ca ai in minte o rochie tip camasa sau chiar o rochie vaporoasa, asigura-te ca intelegi complet natura evenimentului.

Va trebui sa iei intotdeauna in considerare aspecte precum: cat de mult te vei misca si vei interactiona cu oamenii.

Sfat 2: seteaza un buget. Daca ai mai fost la vanatoare de rochii pana acum, mai mult ca sigur te-ai lovit de preturi cat se poate de variate. Magazinele din mall sau cele online iti pun la dispozitie produse cu preturi care variaza intre cateva sute de lei si pot ajunge la mii de lei.

Daca te-ai hotarat ca urmeaza sa faci o achizitie, cel mai bine ar fi sa iti stabilesti un buget pe care sa il respecti cu strictete. In acest fel poti restrange optiunile in ceea ce priveste magazinele vizate si poti fii sigura ca nu vei regreta cheltuirea unor sume mari de bani.

Sfat 3: probeaza cat mai multe rochii. Stilul rochiei tale este un aspect extrem de important pe care nu trebuie sa il neglijezi. Inainte de a pleca la cumparaturi, cauta imagini cu modelele de rochii care te atrag.

Astfel, cand vei ajunge in magazine vei stii ce vrei sa probezi.
Sa probezi, exact, acest lucru este vital in decizia de cumparare. Evita sa te opresti la primul model care iti face cu ochiul, pe masura ce vei incerca mai multe rochii, vei vedea ca exista o multime de optiuni care te impresioneaza.

Orice adept al cumparaturilor isi face un plan bine definit inainte de a pleca in cautarea produselor dorite. Pe langa aceste 3 sfaturi estentiale, cunoasterea magazinelor online precum www.condra.ro este un plus pentru cele care urmeaza sa faca cumparaturi. Asadar, cu multa rabdare si atentie, si tu poti gasi cel mai potrivit outfit pentru evenimentele mult asteptate.

Cele mai citite

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Deca, vizită în Sibiu. Agenda ministrului Educației

Ministrul Educației, Ligia Deca, efectuează astăzi o vizită în județul Sibiu. Vizita include participarea la *Gala performanței învățământului preuniversitar din Sibiu, vizitarea a două școli...
Ultima oră
Pe aceeași temă