11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăLifestyleEXPO FLOWERS & GARDEN a stabilit tendințele în grădinărit pentru anul 2019

EXPO FLOWERS & GARDEN a stabilit tendințele în grădinărit pentru anul 2019

EXPO FLOWERS & GARDEN – Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit – a fost manifestarea care a dat culoare Centrului Expozițional ROMEXPO în perioada 14 – 17 martie.

 

Timp de 4 zile, vizitatorii au descoperit cum poți transforma un cadru lipsit de poveste într-un colț unic, plin de culoare, ce înfrumusețează decorul întregii case.

 

Potrivit specialiștilor, chiar dacă vorbim de o grădină amenajată într-o curte sau pe un balcon, cu puțină atenție și cu un minim de efort putem transforma un spațiu neinteresant, într-un loc suprinzător.

 

Astfel, producători, comercianţi, horticultori, arhitecţi peisagişti și specialişti în unelte şi ornamente de gradină, au fost prezenți la EXPO FLOWERS & GARDEN cu produse și sfaturi utile privind îngrijirea grădinilor, pomilor, arbuştilor și florilor.

 

Arbori și arbuști ornamentali, pomi fructiferi, plante exotice, aranjamente speciale, dar și ghivece, jardiniere și accesorii pentru gradină au fost expuse în cadrul EXPO FLOWERS & GARDEN la oferte avantajoase.

 

Manifestarea a fost organizată de ROMEXPO împreună cu Camerele de Comerț și Industrie din România.

 

EXPO FLOWERS & GARDEN s-a desfășurat în aceeași perioadă cu CONSTRUCT – AMBIENT EXPO, ROMTHERM, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I, precum și MODEXPO I. Aceste manifestări au reunit peste 16.000 de vizitatori.

 

Pentru informaţii destinate presei:

Oana Netbai – PR Specialist ROMEXPO

mailto: pr@romexpo.ro,

Tel: 0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Endrick, la doar 17 ani, are o iubită model. Momente inedite după Spania – Brazilia

Tânărul fotbalist Endrick, în vârstă de doar 17 ani, a reușit să strălucească din nou în tricoul naționalei Braziliei, de această dată într-un meci...

“Suntem alături de David Popovici”, susține preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern

Camelia Potec, preşedinta Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, a transmis că David Popovici a pus ochii pe o medalia la Jocurile Olimpice...

Sectorul 4 se transformă într-o oază urbană: Campanie de înverzire prin plantarea a peste 1500 de copaci

Într-o mișcare impresionantă de regenerare urbană, Sectorul 4 din București a dat startul unei ample campanii de înverzire, plantând peste 1500 de copaci. Această...
Ultima oră
Pe aceeași temă