Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Facebook anunță măsuri pentru creșterea siguranței discuțiilor pe internet

Compania Facebook anunță un set de măsuri pentru creșterea siguranței grupurilor de discuții de pe internet.

Mihai Diac 0 comentarii

Compania Facebook a anunțat, la data de 18 martie 2021, un set de măsuri menite să crească siguranța în grupurile sale de discuții de pe internet.

Cel mai recent proiect în desfășurare ce are ca scop siguranța grupurilor include sfaturi utile pentru respectarea recomandărilor și explică modalitățile de limitare a drepturilor pentru acei utilizatori care încalcă regulile platformei Facebook.

Schimbările vor fi lansate la nivel global în următoarele luni. Este important ca oamenii să poată descoperi și să interacționeze în siguranță cu grupurile de Facebook, astfel încât să se poată conecta cu ceilalți în jurul intereselor și experiențelor de viață comune.

Atunci când un grup începe să încalce regulile, Facebook îl va face mai puțin vizibil în secțiunea de recomandări, ceea ce înseamnă că este mai puțin probabil ca oamenii să îl descopere. Această abordare este similară cu cea adoptată în privința News Feed-ului, unde postările de calitate inferioară sunt afișate mai jos, astfel încât un număr mai mic de oameni să le poată vedea.

Comentarii

loading...