15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleFamilia regală britanică i-a transmis prinţului Harry urări la împlinirea vârstei de...

Familia regală britanică i-a transmis prinţului Harry urări la împlinirea vârstei de 35 de ani

Soţia ducelui de Sussex, Meghan Markle, a publicat o nouă fotografie alb şi negru cu ei doi şi cu fiul lor în vârstă de patru luni, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, imagine realizată în ziua botezului, în iulie. 

“Implicarea în cauzele la care ţii atât de mult mă inspiră în fiecare zi. Eşti cel mai bun soţ şi cel mai uimitor tată pentru fiul nostru. Te iubim în cea mai fericită zi!, a scris Meghan pe Instagram. Niciun reprezentant al presei sau publicul nu au avut permisiunea de a participa la ceremonia de la Windsor şi doar două fotografii oficiale au fost publicate atunci. 

Clarence House, care este reşedinţa oficială a prinţului Charles şi a soţiei sale, Camilla, a publicat pe Twitter fotografii cu Harry alături de fratele său, prinţul William, şi de Charles. 

“Îi urăm la mulţi ani ducelui de Sussex, care împlineşte 35 de ani astăzi! #HappyBirthdayHRH”, este mesajul. 

Prinţul Harry s-a căsătorit cu fosta actriţă Meghan Markle, 38 de ani, în cadrul unei ceremonii spectaculoase la Castelul Windsor acum 16 luni. Ei s-au mutat la Frogmore Cottage, pe proprietatea Windsor, de la Palatul Kensington.

Harry şi Meghan urmează să călătorească în Africa luna viitoare. În program sunt opriri în Africa de Sud, Angola şi Malawi. 

Cele mai citite

Președintele argentinian, Javier Milei, l-a numit „ asasin” și „ terorist” pe omologul columbian, Gustavo Petro

Diplomații argentinieni vor fi expulzați din Columbia după o serie de insulte din partea preşedintelui argentinian, Javier Milei, care l-a numit "asasin" şi "terorist"...

Doliu în baschetul românesc. S-a stins din viață fostul mare jucător și antrenor Horațiu Giurgiu

În această dimineață, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 86 de ani, s-a stins din viață una dintre legendele baschetului românesc,...

Curățenia de primăvară bate la ușă! Pregătește-te cu produse profesionale care să-ți facă munca mai ușoară!

Anotimpul renașterii, cel în care revine prospețimea și aduce cu sine prospețimea și căldura, primăvara este și momentul ideal pentru a face curățenie în...
Ultima oră
Pe aceeași temă