15.5 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăLifestyleFamilia regală, în topul celor mai bine îmbrăcate personalități din Marea Britanie

Familia regală, în topul celor mai bine îmbrăcate personalități din Marea Britanie

Chiar şi prinţul George în vârstă de cinci ani a fost inclus în lista din care mai fac parte cântăreaţa Dua Lipa şi actorul Daniel Kaluuya, scrie BBC.

Avocata Amal Clooney, soţia actorului George Clooney, creatoarea de modă Stella McCartney, artistul pop Harry Styles şi actorii Lily James şi Matt Smith au fost şi ei selectaţi.

Revista o numeşte pe regina Elizabeth de departe cea mai bine îmbrăcată personalitate, graţie pasiunii ei pentru imprimeurile florale şi pentru că readuce în atenţie culorile vii.

Ducesa de Cambridge a fost lăudată pentru abilitatea de a recicla ţinutele, şi nu de a le purta o singură dată, dar şi pentru că alege să îmbrace atât haine create de designeri faimoşi, cât şi ale unora necunoscuţi.

De cealaltă parte, ducesei de Cornwall i-a fost recunoscut meritul în promovarea pălăriilor, datorită alegerilor sale.

Ducesa de Sussex a fost şi ea inclusă în listă după căsătoria cu prinţul Harry. Rochia de mireasă Givenchy a fost cea care i-a impreisonat pe cei de la Tatler, iar apariţiile ei au redefinit stilul modern al familiei regale.

Dua Lipa a fost aplaudată pentru imaginea ei în afara scenei şi pentru condiţia sa fizică, în timp ce actorul Daniel Kaluuya este „elegant şi agreabil”. Soţia lui Clooney a fost descrisă ca fiind „fără cusur”.

Întreaga listă urmează să apară în numărul pentru septembrie al revistei Tatler.

Cele mai citite

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Dezvăluiri făcute de Anne Hathaway. Actrița a fost nevoită să se sărute cu zece bărbați

Experiența actoricească poate aduce cu sine momente neașteptate și provocatoare, iar Anne Hathaway a trăit unul dintre aceste momente la un casting. Actrița a...

VIDEO REZUMAT. Emoții pentru moldoveni. Lupta la retrogradare, din ce în ce mai “tăioasă”

Într-o confruntare tensionată din cadrul etapei cu numărul șase din play-out-ul Superligii Românești, echipa Universitatea Cluj a reușit să obțină o victorie prețioasă cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă