16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăLifestyleFarmecul inegalabil al vaselor din ceramica

Farmecul inegalabil al vaselor din ceramica

Tipul de ceramica din care se fabrica astfel de vase prezinta rezistenta la foc datorita continutului de compusi mineralogici. In prezent, vasele din ceramica sunt fabricate cu mijloace moderne de productie, iar procesul de fabricatie este unul minutios.

Calitatile vaselor din ceramica

Ceramica se distinge si prin alte proprietati inerente: rezistenta la uzura in medii corozive, rezistenta la zgarieturi, la deformare plastica, rezistenta la temperaturi ridicate si socuri termice. De asemenea, asigura o curatare simpla, resturile alimentare de pe vasele din ceramica putandu-se indeparta cu detergenti de vase obisnuiti sau chiar cu apa calda.

Consumatorii le prefera tocmai datorita proprietatilor non-stick (sunt non-aderente). Nu in ultimul rand, ceramica este un bun conductor si redistribuie caldura in mod uniform. 

Tipuri de vase din ceramica

Ceramica este un material ideal pentru vasele destinate servirii. In aceasta categorie intra o gama foarte mare de produse: farfurii, boluri, cani, cesti, platouri si recipiente diverse pentru depozitarea alimentelor sau ingredientelor pentru gatit. Fina, neteda, gratioasa sau simpla, vesela din ceramica se poate utiliza in orice decor, la orice eveniment sau in orice moment al zilei (pentru servirea micului dejun, pentru pranz sau cina). Pe langa rolul practic, multe produse din ceramica au si un puternic rol decorativ, asa cum sunt vazele.

Design pentru toate gusturile

Consumatorii sunt tot mai mult interesati de latura estetica a produselolor, prin urmare isi indreapta atentia spre produse noi, cu forme noi si culori variate. Vasele din ceramica raspund cu brio la toate aceste cerinte si asteptari. Piata de profil ofera nu doar vase clasice, ci si moderne, cu design contemporan sau atipic, cu forme inedite si culori spectaculoase. Prin urmare, indiferent de stilul de ambientare pe care l-ati abordat (clasic, modern, retro etc.) sau cromatica aleasa, va puteti achizitiona vase din ceramica in ton cu decorul general.

Pe langa calitatile mentionate mai sus, vasele din ceramica prezinta si alte avantaje demne de mentionat: se pot utiliza in foarte multe scopuri (gatire, servire, depozitare etc.), sunt usor de folosit si timp indelungat, iar preturile sunt accesibile.

 

Cele mai citite

Rusia susține că va avea “ținte legitime” în Polonia, dacă această țară va găzdui arme nucleare americane

"Instalațiile relevante" din Polonia vor deveni "ținte legitime" pentru Rusia, dacă această țară va primi pe teritoriul ei arme nucleare ale Statelor Unite. Acest avertisment...

Marcel Ciolacu anunță construcția noului stadion Dan Păltinişanu din Timișoara. Ce capacitate va avea

Premierul Marcel Ciolacu anunță, joi, noi investiții în Timiș, respectiv construcția noului stadion Dan Păltinişanu, cu o capacitate de 30 de mii de locuri,...

ONV LAW își extinde echipa de avocați și își mărește portofoliul de proiecte cu 20%, în primele 3 luni ale anului

ONV LAW, una dintre cele mai dinamice case de avocatură din România, își extinde echipa cu 6 noi avocați, ca urmare a creșterii portofoliului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă