Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fetească neagră Liliac,  2015, Liliac Winery

Fetească neagră Liliac, 2015, Liliac Winery

Aur la primul concurs intern al anului, „Pistonul de aur“ de la Brăila – da, știu, bizar nume de concurs de vinuri.

Cezar Ioan 0 comentarii

Aur la primul concurs intern al anului, „Pistonul de aur“ de la Brăila – da, știu, bizar nume de concurs de vinuri, i-am spus și organizatorului, degustătorul și pasionatul de vinuri și motoare Iulian Grigorescu, autorul blogului pistoanebaricate.ro.

Vinul – sec, roșu, 14% vol. alc. – a fost chiar la comisia mea de jurizare, așa că pot vorbi de el în cunoștință de cauză – am fost unul dintre evaluatorii care a acordat punctaj mare pentru caracterul fructat al acestui vin, pentru aciditatea suculentă, care susține frumos corpolența medie și textura catifelată, cu taninurile foarte bine coapte.

Ușor de băut și de asortat, expresiv aromatic  – prune uscate, mure coapte, cireșe –, e un vin festiv, dar ușor de apreciat.

Costă în jur de 60 lei, iar detalii suplimentare puteți găsi pe site-ul producătorului: www.liliac.com.   

Comentarii

loading...