10.6 C
București
luni, 22 aprilie 2024
AcasăLifestyleFiecare ocazie speciala merita un buchet de trandafiri!

Fiecare ocazie speciala merita un buchet de trandafiri!

Unul dintre cele mai emotionate cadouri pe care il puteti face persoanei iubite si nu numai (chiar si unei doamne sau domnisoare foarte apropiate) este un buchet de flori. Dupa cum probabil stiti, florile sunt simbolul iubirii, al sperantei, al iertarii, al sensibilitatii, al recunostintei. Florile sunt potrivite pentru orice ocazie: zi de nastere, aniversare, reusita profesionala, absolvire, cerere in casatorie si asa mai departe. In plus, nimeni nu va refuza un buchet de flori superb, mai ales ca stie ca are in spate o poveste. 

Daca aveti de gand sa daruiti un buchet de flori, ar trebui sa va aduceti aminte prima regula, care spune ca buchetul trebuie oferit cu florile in sus, nu in jos. Este o regula care are o explicatie destul de simpla: daca voi ati primi un buchet de flori, ati vrea sa vedeti frumusetea aranjamentului sau coditele florilor? Asa ca, data viitoare cand daruiti flori, amintiti-va de acest aspect. 

Apoi, ar fi bine sa studiati semnificatia florilor inainte de a le oferi. Unele sunt simbolul dragostei, al pasiunii. Altele, semnifica prosperitatea, bogatia. Sunt diferite florile pe care le puteti oferi unei proaspete mame de florile pe care le veti sotiei la aniversarea nuntii. Probabil stiti ca trandafirii rosii sunt simbolul dragostei, de aceea ar fi bine sa ii daruiti doar persoanei iubite. Bineinteles ca ii puteti darui si altcuiva, daca sunt inclusi intr-un aranjament floral pe care il oferiti in semn de recunostinta. 

Trandafirii sunt cele mai cumparate flori, indiferent de culoarea lor. Si trebuie sa recunoastem ca buchetele de trandafiri arata spectaculos, emana un miros deosebit si sunt ideali pentru a infrumuseta incaperea unde vor fi asezati. Trandafirii sunt flori care nu au nevoie de ambalaje prea incarcate, asa ca alegeti buchete de trandafiri simple, care sa iasa in evidenta prin frumusetea florilor. 

Foarte frumoase sunt buchetele simple, in care florile sunt legate doar cu o fundita satinata. Un astfel de buchet este un exemplu perfect de eleganta si rafinament, dovada clara ca darurile simbolice sunt intotdeauna cele mai frumoase si cele care vor provoca emotie. 

In ceea ce priveste buchetele de trandafiri, puteti alege fie buchete compuse numai din trandafiri rosii, care sunt ideale pentru persoana iubita, buchete din acelasi tip de trandafiri sau buchete cu trandafiri de diferite culori. 

Numarul florilor nu conteaza in general, mai important este gestul. Cu toate acestea, daca este o ocazie cu adevarat speciala (nasterea unui copil sau o cerere in casatorie) puteti sa o faceti memorabila comandand un buchet imens, cu peste 100 de trandafiri. Cu siguranta va reprezenta un cadou care va impresiona si care va lasa persoana iubita fara cuvinte. 

Iar pentru momentele in care vreti sa va aratati dragostea, fara un motiv anume, puteti alege un buchet cu orice numar de trandafiri doriti. Important este sa il oferiti din dragoste, fara sa asteptati ceva in schimb, iar persoana iubita sa stie cat este de importanta in viata voastra. Micile gesturi de iubire, cadourile simbolice, comunicarea si spontaneitatea sunt cele care mentin aprinsa flacara iubirii. 

 

Voi cand ati daruit ultima data un buchet de trandafiri? 

Cele mai citite

Taiwanul mulțumește Statelor Unite pentru ajutorul militar de 2 miliarde USD

Guvernul din Taiwan a mulțumit Statelor Unite pentru ajutorul militar de circa 2 miliarde de dolari care a fost aprobat de Congres. Pachetul de ajutor...

Ministrul Andrei Spînu, din echipa Maiei Sandu, îi acuză de trădare pe politicienii care s-au dus la Moscova

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii al Republicii Moldova, îi acuză de trădare pe acei politicieni care și-au ținut congresul la Moscova. Înainte să fie numit ministru,...

Ana Blandiana a lucrat pe șantier, ca ucenic de zidar

Cunoscuta poetă Ana Blandiana a rememorat câteva momente complicate din biografia ei, mărturisind și că, într-o anumită perioadă, a lucrat pe șantier, ca ucenic...
Ultima oră
Pe aceeași temă