Figura lui Trump boxează cu Merkel, prezentă la Muzeul "Madame Tussauds" din Berlin

Figura lui Trump boxează cu Merkel, prezentă la Muzeul "Madame Tussauds" din Berlin

Muzeul figurilor de ceară "Madame Tussauds" din Berlin a dezvăluit, marţi, cea mai recentă atracţie, o reprezentare a preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, care loveşte cu pumnul o imagine a cancelarului Germaniei, Angela Merkel, lipită pe o minge de box, relatează Reuters.

Rl online 0 comentarii

Spre deosebire de figurile de ceară obişnuite, reprezentarea lui Trump de la muzeul din Berlin este de fapt un actor care poartă o mască din silicon modelată după chipul preşedintelui american miliardar şi dansează pe hit-ul Abba "Money, Money, Money".

Debutul relaţiei dintre cei doi lideri a fost unul rece, deşi Donald Trump a declarat luna trecută că a avut o "întâlnire grozavă" cu Angela Merkel în marginea summitului NATO.

Lui Trump i-au fost luate măsurile pentru Muzeul "Madame Tussauds" din New York, în 1997, pe vremea când era dezvoltator imobiliar.

Nouă persoane au lucrat mai bine de două luni pentru a realiza masca de silicon, dotată cu păr natural, a explicat purtătoarea de cuvânt a muzeului din Berlin, Nina Zerbe.

"Până la urmă, oamenii îl găsesc amuzant şi vor să facă poze cu el. Ei nu sunt dezgustaţi", a spus ea.

"Cu un an în urmă, când am expus figura de ceară, am observat că nu este o persoană percepută în mod negativ sau căreia vizitatorii ar vrea să-i facă rău", a precizat Zerbe.

Comentarii

loading...