11.5 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFII SMART ȊN PERIOADA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ !

FII SMART ȊN PERIOADA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ !

Un vechi proverb romȃnesc, uitat aproape cu desăvȃrşire ȋn zilele noastre, spune că “Omul gospodar ȋși face iarna car și vara sanie”. Esenţa acestui proverb se bazează pe experienţa acumulată în timp şi spune că este mai bine să fii prevăzător şi să anticipezi nevoile pentru a  găsi soluţiile optime din timp. Aceste lucruri sunt socotite de bun simţ şi mulţi consideră că nici măcar nu trebuie amintite, și totuși, de câte ori nu vi s-a întâmplat să spuneţi „Dacă eram mai atent, nu mi se întâmpla!”, „Dacă aş fi ştiut, m-aş fi pregătit!”?

Acum, cȃnd toată lumea este cuprinsă de magia Crăciunului și se gȃndește la mini vacanţa de  sfȃrșit de an, omul ȋnţelep ȋntelege că sărbatorile durează doar cȃteva zile și după ce magia   s-a sfȃrșit totul reintră pe fagașul normal.

Și pentru că vorbim de sărbătorile de iarnă trebuie să ne aducem aminte că în România vine iarna în fiecare an şi de fiecare dată ne surprinde nepegătiţi! An de an, la prima ninsoare autorităţile reacţionează tardiv și nu puţine au fost cazurile ȋn care cei ce aveau ȋncredinţate proiectele de deszăpezire au fost complet nepregătiţi,  au avut utilajele defecte, iar ȋn cele din urmă au pierdut proiectele alocate.

Ȋn urma interviului avut cu managerul firmei Rocatil Piese de Schimb am aflat că ȋn această perioadă firma are reduceri la o gamă amplă de produse printre care amintim reducerile de la  piesele Cararro, dinţii de cupă și cuiele de picon. De asemenea firma a pregătit clienţilor săi pachete avantajoase la reviziile de filtre și uleiuri.

Acum este momentul ideal pentru revizii și reparaţii ci nu atunci cȃnd se așterne primul strat de zăpadă! Managerii inteligenţi, care au ȋn parcurile auto utilaje de construcţii și-au ȋnvăţat  lecţia! Ei știu cȃt este de important să ȋși facă reviziile din timp, să repare defecţiunile constatate și să respecte ponturile aflate de la mecanici, pentru acestea pot prelungi semnificativ viaţa utilajelor conducând ȋn mod nemijlocit la creșterea veniturilor.

Oamenii de afaceri smart profită de perioada sărbătorilor pentru a achiziţiona produse de calitate la preţuri cȃt mai accesibile. Dacă și tu esti un manager ȋntelep vei profita de reducerile din aceasta perioada a anului pentru a cumpăra piesele de schimb și accesoriile necesare utilajelor pe care le deţii.

Poţi intra pe site-ul firmei Rocatil și să alegi cele mai bune produse pentru utilaje, de la elemente de transmisii pȃnă la atașamente, aici le vei gasi pe toate, la preţuri mai mult decȃt accesibile acum ȋn prag de sărbătoare.

Fii smart – alege inteligent, alege calitatea oferită de Rocatil Piese de Schimb!

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă