11 C
București
marți, 21 septembrie 2021

Fiica Andreei Esca surprinsă în compania altui băiat! S-a despărțit Alexia Eram de Mario Fresh?

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu de cinci ani și până în prezent toate au decurs toate bine în relația lor, ba chiar la un moment dat povesteau că își doresc ca în viitor să formeze o familie. Cu toate astea, iată că noi suspiciuni legate de o despărțire apar.

Alexia se pare că dă apă la moară zvonurilor legate de despărțirea sa de cântărețul Mario Fresh. Aceasta a publicat în mediul online o imagine în care este surprinsă dormind în brațele altui băiat, cu toate că Mario mărturisea în urmă cu câteva zile că toate merg bine între ei.

Vara aceasta Alexia Eram l-a lăsat acasă pe Mario Fresh și a plecat în vacanță în Mykonos, în compania prietenilor, lucru care a dat de bănuit gurilor rele.

Mario Fresh a infirmat de curând zvonurile din presa tabloidă, însă postările din mediul online au pus pe gânduri internauții. Potrivit declarațiilor lui Mario, el și Alexia Eram formează, în continuare, un cuplu:

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea‘, a spus Mario Fresh despre Alexia Eram.

Iată că, în ciuda acestor declarații, speculațiile cu privire la despărțirea lor continua să ia amploare. Rămâne de văzut dacă într-adevăr cei doi mai formează un cuplu sau au hotărât să meargă pe drumuri separate.

Ultima oră
Pe aceeași temă