20.8 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleGALERIE FOTO Fiica lui Cindy Crawford pozează, la 16 ani, pentru...

GALERIE FOTO Fiica lui Cindy Crawford pozează, la 16 ani, pentru o casă de modă, iscând controverse

Potrivit ziarului britanic The Independent, Kaia Gerber a fost fotografiată de Karl Lagerfeld într-un apartament din Paris, pentru o campanie Chanel dedicată genţilor de lux, model „Gabrielle”.

În această campanie de publicitate, fata de 16 ani a lui Cindy Crawford apare lungită pe o canapea, în rochii scurte, stil retro.

Criticii susțin că ipostaza în care a fost fotografiată Kaia este „provocatoare” şi „inadecvată” pentru o fată minoră.

Au apărut și comentarii legate de scopul campaniei publicitare, în contextul în care poșetele din seria „Gabrielle” costă de la 2.490 la 3.990 de lire sterline, ceea ce le face inaccesibile pentru cele mai multe dintre adolescente.

„Serios? O adolescentă de 16 ani? Ce promovaţi, mai exact?”, a întrebat un cititor de pe Facebook.

În schimb, alte persoane au luat apărarea fetei de 16 ani și Casei Chanel:

“Nimic erotic în aceste imagini”, „Nu a pozat nud şi nu face ceva provocator, cu conotaţie sexuală. Este o adolescentă care face ceea ce îi place şi care îşi construieşte un nume. Ea este viitorul supermodel real”, a subliniat un alt comentator de pe Internet.

Kaia Gerber a împlinit 16 ani în septembrie 2017 și este fiica actriței Cindy Crawford (52 de ani) și a omului de afaceri Rande Gerber.

Kaia Gerber a început să pozeze pentru case de modă la vârsta de zece ani.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Se dezumflă balonul Green Deal!

În România, nu se vorbește deloc despre eșecul reuniunii miniștrilor de mediu din UE, cu privire la adoptarea Legii pentru Refacerea Naturii. Deși grupul...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...

Guvernul ia noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura

Guvernul ia joi noi măsuri privind sistemul electronic RO e-Factura, premierul Marcel Ciolacu anunţând că va fi prelungită cu două luni, până la 31...
Ultima oră
Pe aceeași temă