11.1 C
București
marți, 23 aprilie 2024
AcasăLifestyleFiica lui Paul Gascoigne, speriată în propria casă

Fiica lui Paul Gascoigne, speriată în propria casă

Modelul în vârstă de 33 de ani este într-o relație cu antrenorul său personal de doar trei luni de zile, însă trecutul bărbatului nu le dă pace.

Fosta lui iubită, Katie Price, în vârstă de 41 de ani, a încercat intre cu forța în locuința celor doi. Conform unor surse, aceasta a încercat să intre pe o fereastră, apoi să forțeze ușa casei, creând un scandal uriaș, care i-a alertat până și pe vecini. Motivul? Deși e într-o relație cu Bianca, bărbatul încă îi trimite mesaje fostei, astfel că aceasta a dorit să vorbească personal cu cei doi. După ce a fost respinsă, femeia a început să țipe și să amenințe, astfel că situația a degenerat rapid.

După acest scandal uriaș, blonda cu forme apetisante a mărturisit că se simte amenințată și este speriată de Katie, astfel că incidentul a fost raportat la poliție și lăsat în seama autorităților.

Ca să își revină din șoc, Bianca a apelat la sport, activitatea ei preferată. Zilele trecute, aceasta și-a arătat abdomenul tonifiat și formele bombastice în cadrul unei sesiuni de jogging pe străzile orașului britanic Gravesend.

Bianca Gascoigne este fiica biologică a scriitoarei Sheryl Gascoigne, din mariajul acesteia cu Colin Kyle. După divorț, Sheryl și-a refăcut viața cu celebrul fotbalist englez, care i-a adoptat pe Bianca și pe fratele acesteia, Mason. Cunoscut pentru gravele probleme pe care le are cu alcoolul, Paul Gascoigne a devenit un paria al societății. Cu toate acestea, fiica sa îl apără: „Îl iubesc. Dacă aș putea să flutur o baghetă magică pentru ca el să fie mai bun, aș face-o. Cred că trebuie să meargă la dezintoxicare pentru o vreme. Țin degetele încrucișate și sper că va fi bine”.

Cele mai citite
00:01:26

Trump se confruntă cu o audiere pentru sfidarea curții din cauza comentariilor despre martori

Donald Trump se confruntă marți cu o audiere pentru sfidarea curții în cadrul procesului său penal istoric, procurorii din New York insistând că fostul...

Românii Investesc Record în Titlurile de Stat: O Premieră în Guvernarea PSD

Sub guvernarea lui Marcel Ciolacu, investițiile fără precedent devin motorul dezvoltării țării, iar economia României se clasează constant printre cele mai dinamice din Uniunea...

PSD va valida săptămâna viitoare în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei

PSD va valida candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei în forurile statutare, conform declarațiilor liderului partidului, premierul Marcel Ciolacu, făcute marți. Ciolacu și Firea...
Ultima oră
Pe aceeași temă