15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăLifestyleFilmul „El amor menos pensado”, va deschide Festivalul de la San Sebastián...

Filmul „El amor menos pensado”, va deschide Festivalul de la San Sebastián 2018

Lungmetrajul, în care joacă şi fiul lui Darín, Chino, este inclus în competiţia oficială a celei de-a 66-a ediţii a festivalului.

Filmul spune povestea unui cuplu care, după 25 de ani de căsnicie, trece printr-o criză.

Pelicule semnate de Naomi Kawase, Claire Denis şi Valeria Sarmiento se numără între lungmetrajele anunţate în selecţia oficială a festivalului. Lor le-au fost adăugate recent filme semnate de Icíar Bollaín („Yuli”), Isaki Lacuesta („Entre dos Aguas”), Rodrigo Sorogoyen („El Reino”) şi Carlos Vermut („Quién te cantará), care vor concura pentru marele premiu – Concha de Oro (Scoica de Aur).

„Un om la locul lui”, debutul în lungmetraj al lui Hadrian Marcu, a fost selectat în competiţia New Directors a celei de-a 66-a ediţii a Festivalului de Film de la San Sebastián. 

Regizorul japonez Hirokazu Kore-eda, premiat anul acesta cu Palme d’Or pentru „Shoplifters”, va primi trofeul onorific al festivalului, devenind primul cineast asiatic recompensat cu Premio Donostia.

Festivalul de Film de la San Sebastián, singurul eveniment de gen de clasă A din Spania, va avea loc în perioada 21 – 29 septembrie.

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Modificări ale liniilor STB 90 și 201

Începând de sâmbătă, 30.03.2024, traseele liniilor urbane 90 și 201 se comasează, urmând ca noul traseu organizat între terminalele „Arena Națională” și „Semănătoarea” să...

Pentagonul va aloca 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD

Forţele Aeriene ale SUA alocă aproape 20 de miliarde de dolari pentru a dezvolta avionul de luptă NGAD (Next Generation Air Dominance), înlocuitorul pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă