Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Filmul "Omnipresent", propunerea Bulgariei pentru o nominalizare la Oscar 2019

Filmul "Omnipresent", propunerea Bulgariei pentru o nominalizare la Oscar 2019

Filmul "Omnipresent", regizat de Ilian Djevelekov, care a câştigat premiul FIPRESCI la Festivalul Internaţional de Film de la Sofia, este propunerea Bulgariei pentru o nominalizare la categoria "cel mai bun film într-o limbă străină alta decât engleza" a premiilor Oscar 2019.

Rl online 0 comentarii

Producţia este centrată pe Emil, un scriitor şi proprietar al unei agenţii de publicitate care devine treptat obsedat să îşi spioneze familia, prietenii şi angajaţii prin intermediul camerelor video ascunse. Ceea ce începe ca un hobby, se transformă într-un dezastru. Emil abuzează de noua sa putere şi realizează în final că unele secrete trebuie să rămână ascunse. 

Potrivit The Hollywood Reporter, în octombrie 2017, "Omnipresent" a fost principalul câştigător la Festivalul de Film "Golden Rose" din Bulgaria. A primit trofeul pentru "cel mai bun film", precum şi premiul Publicului şi pe cel al Criticii, în timp ce actorii principali, Velislav Pavlov şi Teodora Duhovnikova au fost recompensaţi drept cei mai buni actori. 

În martie 2018, "Omnipresent" a primit FIPRESCI Prize la Sofia International Film Festival.

Bulgaria a propus filme pentru nominalizare la premiile Academiei Americane din 1970, dar nu a câştigat niciodată un Oscar. 

În 2009, filmul "The World Is Big and Salvation Lurks Around the Corner", de Stephan Komandarev, s-a aflat pe lista scurtă de propuneri pentru nominalizare. 

Comentarii

loading...