23.9 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăLifestyleFirmele de servicii funerare – un ajutor de nădejde în clipe grele

Firmele de servicii funerare – un ajutor de nădejde în clipe grele

Chiar daca se spune ca persoanele decedate pleaca intr-o lume mult mai buna decat cea de pe Pamant nicio persoana nu se poate bucura atunci cand cineva decedeaza.

Este normal ca vestea decesului unei persoane dragi sa fie intampinata cu foarte multa tristete, lacrimi si suparare, insa nu este normal ca persoana decedata sa nu aiba parte de o inmormantare realizata conform traditiilor si obiceiurilor. Uneori, din cauza socului cauzat de cumplita veste persoanele care ar trebui sa se ocupe de tot ceea ce inseamna inmormantarea persoanei decedate ignora fara sa vrea anumite aspecte motiv pentru care inmormantarea nu se va desfasura respectand intocmai traditiile si obiceiurile.

Pentru ca persoana decedata merita o inmormantare asa cum se cuvine, este recomandat ca in astfel de clipe grele sa se apeleze o firma care ofera servicii funerare. Angajatii unei astfel de firme sunt special pregatiti pentru a se putea descurca intr-o astfel de situatie cumplita. Personalul care lucreaza in cadrul unei firme care ofera servicii funerare este capabil sa gestioneze eficient orice situatie. Apeland la o astfel de firma, familia persoanei decedate va avea ocazia de a petrece ultimele clipe alaturi de defunct. Astfel de momente sunt extrem de importante, motiv pentru care familia defunctului sta langa acesta non stop pana in momentul in care persoana decedata va fi inmormantata.

ANIMA ofera servicii funerare complete pentru ca persoana decedata sa fie ingropata asa cum spune traditia si obiceiul

ANIMA este una dintre firmele de servicii funerare complete care isi ofera serviciul in toate sectoarele din Bucuresti si judetul Ilfov. Pentru a lua povara realizarii inmormantarii de pe umerii familiei persoanei decedate, firma de servicii funerare ANIMA ofera o gama larga de servicii funerare complete. Aceste servicii presupun:

  • Consultanta gratuita. Specialistii din cadrul acestei firme funerare sunt disponibili la orice ora din zi sau din noapte pentru a prelua apelurile telefonice realizate de catre persoanele aflate in aceste momente grele.
  • Procurarea actelor care atesta decesul unei persoane. Reprezentantii acestei firme realizeaza toate demersurile necesare pentru eliberarea actelor care atesta decesul unei persoane. Aceste acte sunt necesare pentru a putea realiza slujba de inmormantare.
  • Realizarea procesului de imbalsamare si toaletare. Aceste doua operatiuni au scopul de a pregati persoana decedata pentru slujba de inmormantare.
  • Aranjamente florale.
  • Transport funerar. Aceasta firma ofera atat transport funerar intern, cat si international. In ceea ce priveste transportul international, aceasta firma ofera serviciul de repatriere persoane decedate. Acest serviciu ofera posibilitatea de a aduce in tara noastra persoanele decedate intr-o alta tara. De asemenea, exista posibilitatea ca persoanele straine decedate in tara noastra sa fie transportate in tara de origine pentru realizarea slujbei de inmormantare. Indiferent ca este vorba despre transport funerar intern sau international trebuie mentionat faptul ca serviciul de transport funerar este oferit cu profesionalism si la un pret competitiv.

ANIMA ofera pachete funerare in baza talonului de pensie

Persoanele care in momentul decesului erau pensionate beneficiaza de pachete funerare care sunt achizitionate pe baza talonului de pensie. Pachet pensionari, pachet spital si pachet domiciliu sunt cele 3 pachete funerare care sunt oferite gratuit in baza talonului de pensie. Aceste 3 pachete funerare nu sunt singurele pachete funerare oferite de catre aceasta firma. Celelate pachete funerare care sunt oferite de catre aceasta firma de servicii funerare sunt urmatoarele:

  • Pachet premium.
  • Pachet ANIMA.
  • Pachet incinerare.

Indiferent de pachetul funerar ales, trebuie sa stiti ca toate pachetele funerare ofera tot ceea ce este necesar pentru ca slujba de inmormantare sa se realizeze conform traditiilor si obiceiurilor crestinesti.

Cosmarul transformat in realitate se poate depasi doar in cazul in care ai alaturi un partener de incredere. In cazul de fata partenerul de incredere poarta numele de ANIMA Funerare. Aceasta firma care ofera servicii funerare complete este alegerea care trebuie realizata de catre familiile care trec prin cel mai negru cosmar si anume pierderea unei persoane dragi. Pentru ca defunctul sa fie inmormantat asa cum se cuvine ANIMA este firma a caror servicii  trebuie contractate.

Cele mai citite

România aniversează 20 de ani de apartenență la NATO. Mesajul președintelui Klaus Iohannis

La celebrarea a 20 de ani de la aderarea României la Organizaţia Tratatului Atlanticului de Nord, președintele Klaus Iohannis a declarat că NATO este...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...

Antrenor dat afară pentru că a avut o relație cu o jucătoare. Anunțul clubului englez Leicester City

Formația engleză de fotbal feminin Leicester City și-a concediat antrenorul, pe Willie Kirk, după ce acesta a fost acuzat că a încălcat codul de...
Ultima oră
Pe aceeași temă